Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: ”De când au revenit Chetreanu și Silvășan, avem o pregătire mai de calitate”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2012

Numărul doi al U Mobitelco Magazin, revista oficială a clubului din Cluj Napoca, publică un intreviu cu Mircea Cristescu, președintele executiv al grupării.

Oficialul clujean consideră evoluția echipei din actualul sezon ca fiind una bună până în momentul accidentărilor lui Mihai Silvășan, Don Paul Chetreanu și Tyler Morris și oscilantă după aceea. Cristescu spune că este nemulțumit de transferurile făcute pentru a suplini lipsa celor trei, dar este sigur că revenirea primilor doi în lot este un lucru benefic, iar jocul echipei din ultima perioadă stă dovadă.

Evoluția echipei până la momentul accidentarilor celor trei, Silvășan, Chetreanu și Morris, consider că a fost bună, spre foarte bună. Am avut evoluții foarte bune în cupele europene, Chalon a câștigat Cupa Ligii Franței și este calificată în final-four, echipa din Rusia este foarte puternică și cea din Belgia la fel. În campionat am avut cred doar trei înfrângeri în tur, cu o singura sincopă cu Rovinari, când am fost destul de obosiți. Din păcate, au intervenit accidentările și am fost forțați să facem câteva înlocuiri într-un timp destul de scurt. Nu pot să spun că sunt foarte mulțumit de ce schimbări am făcut. Am avut pe urmă evoluții oscilante, am bătut Ploieștiul, apoi mergi la Timișoara, pierzi la un punct, apoi vine Piteștiul și te bate acasă și așa mai departe. Am depins și depindem foarte mult de aceste evoluții oscilante ale jucătorilor noi. Jucătorii vechi au dat același randament pe care l-au dat sezonul trecut. Pentru ei, este mult mai greu acum, pentru că majoritatea echipelor se apără mult mai strâns la ei. Acum, echipa a început să se omogenizeze, drept dovadă în ultima perioadă, de când au revenit Chetreanu și Silvășan la antrenamente, avem o pregătire mai de calitate, pentru că noi am suferit și la acest capitol, care este foarte important, a spus Cristescu pentru sursa citată.

4 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe cione77 :

    cristescu
    Domnule Cristescu ati ramas acelasi aburitor si confuz conducator de baschet din Romania.
    Cum vine aia " pregatire mai de calitate " ?
    Cumva chetreanu si silvasan isi conduc echipierii la antrenamente ?
    Ce zice d-nul Marcel de acest aspect ?
    Bravos natiune , halal..

    cu 12 ani în urmă (04.04.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    carlos_cj
    Nu sunt eu specialist, dar pregatire mai de calitate e si simplul fapt ca au ZECE jucatori la antrenamente. Din care 2 sau 3 nu mai sunt adusi de la juniori, doar pentru a se putea juca 5 la 5 pentru exersarea schemelor. Intelegi acum? ;)

    cu 12 ani în urmă (04.04.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    @cione77
    Iti pregatisem un raspuns sa intelegi si tu ce vrea omul sa spuna (ce sa-i faci, unora trebuie sa le traduci si din romana in romana) dar vad ca ti-a explicat carlos deja.
    Daca ai si alte nelamuriri iti stau la dispozitie.

    cu 12 ani în urmă (04.04.2012) Raspunde
  • marco :

    pregatire de calitate
    Sunt de acord cu Carlos, nu este tot una sa te antrenezi cu juniori, sau sa ai la dispozitie jucatori cu experienta, in cazul de fata Silvasan si Chetreanu. Revenirea celor doi s-a vazut cel mai recent in meciul cu Dinamo, chiar daca a fost un meci slab cotat, dar jocul a functionat, Silva jucand peste 20 min. si a facut-o foarte bine....
    Poate ca si faptul ca Tenter nu a facut schimbari imediate ( cum a facut tot campionatul) a contat in jocul cursiv al echiepi, una peste alta revenirea celor doi jucatori, este f.f. utila si binevenita.
    Haide "U" !!!

    cu 12 ani în urmă (04.04.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!