Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "I s-a îndeplinit dorinţa domnului Szalkay József"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
04.04.2012


Foto: adevarul.ro

"U" Mobitelco s-a chinuit, miercuri seara, în confruntarea de la Sibiu acolo unde s-a impus cu scorul de 89-87. Gazdele au condus pe tabelă o bună parte din joc însă nu au reuşit să ţină de rezultat cedând în final. Kyndall Dykes a fost cel care a făcut diferenţa, americanul marcând un coş decisiv cu trei secunde înainte de finalul jocului. El a terminat confruntarea cu 41 de unităţi la eficienţă.

Într-o declaraţie acordată site-ului nostru Mircea Cristescu a declarat că este mulţumit de locul 3 ocupat la finele sezonului regulat. În ceea ce priveşte adversarul din playoff, BC Mureş, preşedintele clujenilor afirmă că echipa sa are o revanşă de luat îmotriva mureşenilor.

V-aţi aşteptat la un meci aşa de greu la Sibiu ?

Ne aşteptam la un meci aşa de greu pentru că sibienii doreau să spele evoluţia din acest sezon cu o evoluţie foarte bună, pe teren propriu, în ultima etapă, ceea ce au şi reuşit. Atât vă pot spune din câte am înţeles, pentru că nu am văzut meciul. Dacă doriţi să cunoaşteţi mai multe aspecte ale partidei cred că ar fi mai bine să vorbiţi cu Marcel Ţenter.

Credeţi că locul 3 la finele sezonul regulat este unul bun ?

În condiţiile actuale este un loc foarte bun.

Veţi întâlni BC Mureş în prima fază a playoff-ului ...

Putem spune că domnului Szalkai Jozsef i s-a îndeplinid dorinţa. Acum o să vedem dacă o să fie aşa cum a crezut dânsul. Din punctul nostru de vedere vor fi meciuri foarte grele şi să nu uităm de faptul că noi avem de luat o revanţă împotriva mureşenilor. Acum suntem aproape în efectiv complet.

Este o favorită în confruntarea cu Mureş ?

Eu cred că niciun meci din sferturile de finală nu va avea o favorită. Nici măcar în confruntarea dintre locul 1 şi locul 8. Sunt meciuri care depind de gestionarea situaţiei în caz de presiune. Ştim cu toţii că playoff-ul este ceva cu totul diferit faţă de sezonul regulat.

Credeţi că "U" poate să-şi apere titlul obţinut sezonul trecut ?

Bineînţeles. Acum la Sibiu, chiar dacă am jucat împotriva locului 10, am avut un joc foarte consistent. Dacă ne uităm la marcatori am avut şase jucători care şi-au făcut foarte bine treaba.

Care echipă credeţi că este cea mai pregătită de playoff ?

Nu am văzut celelalte meciuri şi din cauza aceasta nu pot să mă pronunţ. Sper ca noi să fim cei mai pregătiţi.
Nu vreau să închei înainte de a mulţumi băieţilor, lui Marcel, stafului tehnic doarece ei ştiu că eu nu am putut face deplasarea la meci pentru că tatăl meu a suferit o operaţie foarte grea, iar pe această cale ţin să le mulţumesc pentru victorie, pentru acest cadou.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!