Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Mihai Silvăşan şi Paul Chetreanu au semnat cu "U" pentru încă două sezoane"

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton

totalbaschet.ro, Foto: Andor Marton
15.06.2011

După o pauză de 15 ani, formaţia "U" Mobitelco Cluj-Napoca a izbutit să triumfe în Divizia A masculină de baschet şi să-şi adjudece, pe teren propriu, titlul de campioană naţională chiar în faţa rivalilor de la Ploieşti. La două săptămâni de la acel eveniment, gruparea ardeleană a obţinut semnătura, pe următoarele două sezoane, a sportivilor originari din Cluj, căpitanul Mihai Silvăşan şi Paul Chetreanu.

Într-o declaraţie acordată site-ului u-mobitelco.ro, Mircea Cristescu afirmă faptul că la Cluj-Napoca se doreşte păstrarea structurii echipei din sezonul trecut.

Mihai Silvăşan şi Paul Chetreanu, doi jucători de bază ai echipei noastre, nu numai pentru faptul că sunt români, dar sunt şi clujeni, vor continua pentru următorii 2 ani alături de noi.
Ne dorim să păstrăm, în mare, structura echipei din sezonul trecut pentru că a dovedit nu numai că are valoare, dar are şi caracter şi a reuşit să câştige acest titlu minunat pe care l-am aşteptat cu toţii de 15 ani. Am început cu jucătorii români şi, treptat, vom face publice numele jucătorilor care vor rămâne alături de noi". - a preşedintele executiv Mircea Cristescu pentru sursa mai sus amintită.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!