Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Ne propunem, în continuare, să fim în fruntea baschetului românesc"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
03.08.2012

Mircea Cristescu (foto stânga, alături de Niksa Bavcevic și Valentin Nica), prezent la conferința de presă organizată vineri (03.08), a vorbit despre reorganizarea echipei de seniori a clubului U Mobitelco Cluj, respectiv despre structurile de nivel juvenil din cadrul aceluiași club:

Citiți și

Niksa Bavcevic: "Nu vom avea obiectiv în sezonul 2012/13" 

"Am inceput campania de reorganizare si de restructurare a clubului, pe care am gandit-o impreuna cu domnul Nica si domnul Bavcevic, care include dezvoltarea mult mai buna a juniorilor si tineretului, dar nepierzand nimic din stralucirea echipei de seniori. Ne propunem in continuare sa fim in fruntea baschetului romanesc, acum pe ce pozitie vom fi la final, numai Dumnezeu stie. Primul lucru pe care l-am facut este ca l-am adus pe domnul Bavcevic, care este un antrenor rutinat si versat, atat la nivel de juniori cat si la seniori, si apoi am inceput usor, usor constructia echipei. In mare parte, echipa nu este finalizata la ora actuala, dar cred ca in scurt timp, acum domnul Bavcevic fiind aici, in maxim o saptamana sa inchidem echipa. Este posibil sa avem intre 4 si 6 jucatori straini. Ca si buget, avem un club foarte mare cu 16 echipe de juniori si 9 la baby si mini baschet, suntem un club cu foarte multi angajati. Ne propunem un target foarte indraznet pentru aceste vremuri de 600 000 de euro pentru tot clubul, juniori si seniori. Incercam sa ramanem pe pozitii si sa ducem mai departe traditia baschetului in Cluj." 

De asemenea, oficialul clujean a dezvăluit următoarele cu privire la Zoran Krstanovic și la Tyler Morris:

"Krstanovic stie foarte bine ca aici va avea intodeauna o usa deschisa. El isi doreste sa schimbe campionatul, vrea sa incerce altceva si mi-a spus ca in Romania va juca doar la Cluj. Cred, insa, ca sunt putine sanse sa revina la Cluj, stiu ca are oferte de la alte echipe din Europa.

Morris este posibil sa revina la Cluj, insa depinde foarte mult de forma la care este acesta din punct de vedere medical. Sunt mai multi factori, nu este numai dorinta noastra si a lui, e vorba si de putinta, vom vedea ce va fi". 

Foto: u-mobitelco.ro 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!