Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Niciodată nu am promovat decât jocul de baschet și fair-play-ul"

Paul Olar

Paul Olar
22.03.2014

"U"-BT Mobitelco înfruntă astăzi pe BC Mureș Târgu-Mureș, într-unul din cele mai interesante meciuri ale etapei a-XXIV-a. Confruntarea va fi arbitrată de o brigadă formată din Marius Ciulin, Dragoș Nicolae și Mircea Șerban, iar rezultatul contează enorm pentru ambele formații.

Înaintea jocului de sâmbătă, Mircea Cristescu a participat la conferința de presă organizată la Sala Sporturilor "Horia Demian", oficialul vorbind despre situația creată în etapa precedentă. Atunci, clujenii au fost acuzați de lipsă de fair-play, ca o consecință a discuțiilor aprinse dintre suporteri și câțiva baschetbaliști ploieșteni.

"Pe vremea când eram jucători niciodată nu am simțit un elan pe teren atunci când se transmiteau mesaje negative, ci întotdeauna am prins aripi atunci când auzeam imnul, atunci când auzeam încurajările, atunci și sportivi își depășesc posibilitățile. Niciodată nu am promovat decât jocul de baschet și fair-play-ul. Suntem un club care nu ne permitem să gândim altfel, care nu vom gândi niciodată altfel." A declarat președintele executiv al ardelenilor, conform site-ului u-mobitelco.ro

*Foto: Manases Sandor/u-mobitelco.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe minu-s :

    galerie
    Domnul Cristescu si toata conducerea clubului ar trebui sa sprijine formarea unei galerii serioase, cum au multe echipe din campionat (si cam toate din Ardeal) si sa se foloseasca de acei agenti de paza ca sa-i potoleasca pe agitatori. Doar ca e cam greu sa-ti potolesti prietenii scandalagii, unii dintre ei chiar familisti, dar care uita ca mai sunt si oameni calmi ce vor un spectacol normal pentru familia lor.

    cu 10 ani în urmă (22.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!