Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu: "Unii îşi bat joc de noi"

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
21.10.2012

Foto: Andor Marton

"U" Mobitelco BT Cluj-Napoca a ajuns la patru victorii consecutive în Liga Naţională de Baschet masculin. Elevii lui Niksa Bavcevic au învins în deplasarea de la Timişoara, scor 89-79 şi aşteaptă din postura de favoriţi rivala, CSU Ploieşti, într-un joc ce se va desfăşura săptămâna viitoare la Sala Sporturilor Horia Demian.

La finalul meciului Mircea Cristescu a fost vizibil deranjat de unele aspecte ale confruntării cu BC Timişoara. Preşedintele clujenilor a criticat modul de arbitraj al disputei afirmând că "tabela cădea în dreapta". Acesta a mai adăugat că va analiza meciul şi va face un raport.

Aţi început foarte bine, aveţi patru victorii din tot atâtea partide disputate ...

E doar începutul. Începutul oricărui campionat e greu. Anul trecut şi noi am pierdut, toată lumea pierde. E greu până îţi formezi o echipă, până o legi. E multă muncă de care sper să nu îşi bată joc nimeni.

Clujul practic a condus pe toată durata partidei ...

Am condus permanent. Am fost mai determinaţi şi mai concentraţi azi. Felicit antrenorul în mod expres pentru acest lucru. La început toată lumea ne-a subestimat, dar asta e problema lor. Noi mergem mai departe şi ne vedem de treabă. Ni s-a spus că nu avem bani, că suntem vai de mama noastră, probabil că ei ştiu mai bine. Noi încercăm să jucăm baschet pe teren, ca azi, şi fără antrenori în sală şi cu jucătorii plin de faulturi, încercăm să ne facem treaba.

De cine vă e teamă că îşi bate joc de munca voastră ?

În general nu îmi e teamă de nimeni. Dacă vă uitaţi un pic parcă tabela cădea în dreapta de faulturi şi cât de uşor erau arbitrate unele faze, aspecte care duc la o anumită tensiune. Când te duci la masa oficială şi ceri time out şi spui în croată anumite lucruri către jucătorii tăi şi primeşti al doilea tehnic, nu e normal. Cred că arbitri noştri ştiu foarte bine toate limbile şi cui se adresează anumite persoane de pe teren. Pentru unii regulamentul e unul pentru alţii e altul. Noi am fost daţi la o parte, nu la fel s-a întâmplat şi dincolo. Noi nu am greşit cu nimic, eram pe bancă cu toţii. Azi aşa a fost şi mă bucur că băieţii au avut puterea de a lupta în teren indiferent de tot ceea ce s-a întâmplat. O să analizăm meciul şi probabil o să facem şi noi un raport.

1 comentariu la aceasta stire:
  • alin23 :

    Degeaba....
    Nu va mai plangeti de arbitraj ca asta este soarta in Romania.dl Grigoras cred ca i place sa iasa in evidenta la fiecare meci.....saracu'.....din cauza unor prosti ca asta ne ducem in jos....

    cu 11 ani în urmă (22.10.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!