Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Cristescu vorbește despre meciul cu Dinamo. „Sunt oponenții mei de când eram mic”

Paul Olar

Paul Olar
03.10.2015

U-Banca Transilvania își propune obiective mărețe în actualul sezon competițional. Trupa clujeană tânjește după titlul de campioană, iar transferurile efectuate îi dau motive de optimism lui Mircea Cristescu.

Oficialul ardelenilor a participat la o conferință de presă și a remarcat, la fel ca antrenorul Marcel Țenter, emulația produsă în jurul echipei.

„Mă bucur că locul cinci de anul trecut este considerat un eșec. Echipa asta are, în ultimii 15 ani, un titlu de campioană, trei titluri de vicecampioană și numeroase medalii de bronz. Școala noastră de baschet este cam cea mai apreciată din țară. Foarte important este că la meciuri vin un număr foarte mare de copii, care doresc ulterior să se înscrie în cadrul clubului. În rest, am mare încredere în staff-ul nou și în echipa pe care am făcut-o în acest sezon. Sigur vor fi urcușuri și coborâșuri, dar cred că atunci când omogenitatea va fi cum trebuie, nu știu dacă vor putea să ne învingă multe echipe.”

Cristescu a vorbit și despre întâlnirea cu Dinamo, spunând că partida are o conotație specială, deoarece el s-a format ca baschetbalist sub culorile Stelei. 

„De abia aștept primul meci oficial, cu Dinamo. Mă bucur că Dinamo a revenit în Liga Națională și se pare că a revenit foarte bine, uitându-ne în presezon. Pot să spun că Dinamo au fost oponenții mei de când sunt mic. Toată lumea consideră că noi, Steaua, Dinamo și Mureșul drept candidatele la titlu.”

*Foto: Nagy Melinda/u-mobitelco.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!