Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Vulc: "Nu suntem dependenţi de Wisseh"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.12.2011

Sâmbătă seară la Sala Sporturilor din Timişoara a avut loc derby-ul rundei a 13-a între formaţia locală şi CSU Sibiu. Miza era primul loc în clasament, iar câştig de cauză au avut bănăţenii care s-au impus cu scorul de 101-97.

La finalul partidei Mircea Vulc a fost abordat de către reporterii TVR 3 cu privire la partida din această seară. Oficialul sibian a afirmat că echipa cea mai bună a câştigat nedorind să vorbească despre arbitraj. De asemenea după părerea lui Vulc "trebuie pusă presiune pe arbitri, pentru că aceasta este meseria noastră".

Felicit echipa gazdă pentru că au reuşit după mulţi ani să reînvie spiritul Timişoarei. Multe am avut de reproşat arbitrilor, nu contează acum pentru că a câştigat echipa mai bună. Nu vreau să vorbesc despre arbitraj. Trebuie pusă presiune pe arbitri pentru că aceasta este meseria noastră. Noi avem o echipă foarte tânără, foarte ieftină, bugetul nostru este mic şi încercăm să jucăm cât de bine putem. Azi apărarea noastră nu a funcţionat la fel de bine pe tot parcursul meciului, acest lucru ne-a costat.

Întrebat dacă echipa sibiană depinde de jocul lui Wisseh, directorul tehnic al sibienilor a răspuns negativ.

Nu ştiu ce "specialişti" au spus acest lucru. Am jucat şi fără Wisseh şi ne-am apropiat la 2 puncte. El este un jucător absolut deosebit, însă nu suntem dependenţi de el.

Foto: citynews.ro

4 comentarii la aceasta stire:
  • suporteru lu peste :

    tata puf
    "Trebuie pusă presiune pe arbitri pentru că aceasta este meseria noastră". Asta o spune un "om de baschet". Clarifica multe lucruri cu declaratia asta.

    cu 12 ani în urmă (10.12.2011) Raspunde
  • JOHNNY R. :

    @suporteru lu peste
    Sunt convins ca Iacoescu, Arnautovici sau Burlacu stiu asta cel mai bine, asa ca mai bine taceai.Vulc a mai declarat si ca a castigat echipa mai buna.Asta nu ai vazut?Nu a zis ca a pierdut din cauza arbitrilor...

    cu 12 ani în urmă (10.12.2011) Raspunde
  • tarabostes :

    @johnny r
    vad ca Burlacu ti-a marcat rau existenta de-l amintesti la un text ce vizeaza o alta partida; atitudinea ta e specifica mediocritatilor: Burlacu e un varf in domeniul sau iar tu (si nu numai) vreti sa il vedeti scos din viata sportiva, pus cu botul pe labe, sa nu mai joace bachet (eventual doar in amicale)..etc..sa nu mai deranjeze. Chiar daca Burlacu ar pleca maine de la Asesoft si ar juca la o alta echipa din Romania (cum a si facut-o ) pentru mine ramane -si nu numai- un personaj de referinta in acest sport. Sa negi valorile, cu o inversunare demna de o cauza mai buna, asa cum o faci tu - dar si alti scriitori ai acestui site - doar pentru ca nu iti servesc tie interesele, preferintele etc iata un mod de a pune problema specific societatilor totalitare, sau comuniste. Domnule, ai o abordare periculoasa - daca ai avea putere - si paguboasa chiar tie. Fereasca Dumnezeu de mai rau ! Cu putin "noroc" poate ai sansa sa nu-l mai vezi pe Burlacu jucand niste etape. Cui serveste acest lucru ??? ..Arnautovic ce ti-a mai facut ?? E sarb ??..bosniac ??

    cu 12 ani în urmă (10.12.2011) Raspunde
  • JOHNNY R. :

    @tarabostes
    :))...ce m-am distrat de commentul tau!!!hai ca esti tare.Arata-mi unde am zis ca ii vreau scosi din viata sportiva si tot ce ai mai zis!!!Probabil ai inteles gresit!!!Ziceam doar ca cei 3 mentionati mai sus sunt primii care pun presiune pe arbitrii prin vociferarile de la fiecare faza care nu le convine.Chiar nu ma intereseaza daca va mai juca Burlacu sau nu.Pt. cultura ta sa stii ca de fiecare data cand a jucat la Sibiu cu nationala a fost aplaudat...

    cu 12 ani în urmă (10.12.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!