Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mircea Vulc: "Wisseh a avut un contract valabil şi pe acest sezon cu CSU Sibiu"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.01.2013

Foto: turnulsfatului.ro

Înaintea confruntării dintre CSU Sibiu şi Energia Rovinari, site-ul nostru a publicat o informaţie conform căreia Jay Wisseh nu făcea parte din lotul echipei antrenate de Slobodan Nikolic. La momentul redactării respectivului material, motivele pentru care debutul fundaşului la noua sa echipă a fost amânat erau necunoscute, însă acestea au fost elucidate de către Mircea Vulc.

Preşedintele formaţiei CSU Sibiu, aflat alături de echipă în deplasarea de la Cluj-Napoca, a răspuns întrebărilor venite din partea noastră, referitoare la acest subiect. Întrebat de ce Wisseh nu a evoluat împotriva fostei sale echipe, Vulc ne-a declarat că fundaşul se afla sub contract cu gruparea de pe Cibin.

Wisseh se afla sub contract cu CSU Sibiu, acesta este motivul pentru care nu a evoluat în prima etapă din retur. Asemeni lui Riley, Wisseh a semnat pe două sezoane cu clubul nostru. Până la urmă am decis să-i ofer dezlegarea, să-i eliberez cartea verde, însă numai după partida de la Sala Transilvania.

Oficialul sibienilor s-a ţinut de cuvânt atunci când, la o conferinţă de presă susţinută în luna martie a anului 2012, a declarat că Riley şi Wisseh nu pot să părăsească formaţia CSU Sibiu, având în vedere că au semnat contracte pe doi ani, iar dacă vor pleca, vor fi suspendaţi.

Wisseh a venit după meciul de la Giurgiu să îmi spună că el are o ofertă foarte bună și că ar vrea să plece. I-am spus foarte clar că nu se poate așa ceva pentru că are contract pe doi ani. Nu după mult timp și Riley ne-a spus același lucru. Din acel moment s-a rupt ceva în jocul nostru. În plus de asta doi dintre jucătorii noștri au fost ademeniți de alte echipe cu niște sume mari de bani, doar de ochii lumi. Ei nu pot să plece. Ori vor juca, ori vor fi suspendați. Nimeni nu i-a obligat să semneze contracte pe doi ani. Suntem la zi cu toți banii, ba chiar au luat și niște bonusuri mai mari decât cele din contract. Dacă intrăm în play-off pe fondul unui joc bun făcut de ei, dacă vor dori să plece le vom da drumul. - declara sezonul trecut Mircea Vulc.

2 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Acum
    ...mie clar si finalul meciului de la Sibiu.

    cu 11 ani în urmă (15.01.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe realgorj :

    Scuzati
    tastatura ! ,,mi-e clar''

    cu 11 ani în urmă (15.01.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!