Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirel Dragoste a debutat oficial în Liga Națională

Paul Olar

Paul Olar
13.10.2013

Confruntarea adjudecată categoric de "U"-BT Mobitelco în fața Concordiei Chiajna a reprezentat debutul pe prima scenă a baschetului românesc pentru Mirel Dragoste.

Conducătorul de joc în vârstă de 18 ani a primit 8:05 minute din partea antrenorului Dorin Pintea. El a contribuit cu 4 puncte la cel de-al treilea succes stagional al ardelenilor, având 2/3 din acțiune. Dragoste a mai comis un fault și a pierdut o posesie, prestația sa totalizând un indice al eficienței de 4.

Tânărul fundaș a fost cooptat la prima echipă a lui "U" în acest an, el remarcându-se în jocurile amicale susținute în Serbia în urmă cu o lună. Mirel a ieșit campion național la categoriile U16, respectiv U18 și este un component de bază al reprezentativei de juniori a României.

*Foto: u-mobitelco.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Felicitari, Mirel !
    Mult succes !. Merita subliniat faptul ca si Pogacean a primit minute multe marcand 14 puncte. Multa sanatate si curaj, baieti !

    cu 10 ani în urmă (13.10.2013)
    • U BT Cluj-Napoca hell:

      Pogaceanu
      VEzi ca are si Pogaceanu articolul lui :D trebuie sa il cauti putin ca nu ii pe prima pagina....

      cu 10 ani în urmă (13.10.2013)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!