Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirel Dragoste: „Ne-am relaxat prea tare iar asta ne putea costa pe final”

Mirel Dragoste: „Ne-am relaxat prea tare iar asta ne putea costa pe final”

SCM Timișoara a obținut a doua victorie în cadrul turneului de la Oradea. Bănățenii s-au impus cu scorul de 78-70 în fața lui CSM Focșani, la capătul unei partide în care a condus și cu 21 de puncte.

Despre acest joc a vorbit Mirel Dragoste, care consideră că echipa sa s-a relaxat prematur și putea scăpa victoria din mână. Fundașul român se gândește deja la noul turneu din LNBM, de la care are mari așteptări:

„A fost o victorie muncită. Până la pauză părea că vom avea un meci lejer, dar ne-am relaxat prea tare iar asta ne putea costa pe final. Spiritul nostru de echipă și apărarea mult mai bună ne-au menținut în avantaj și am câștigat meciul, îndeplinindu-ne obiectivul. Din păcate, astăzi ne-a lipsit încă un jucător, are mici probleme, însă cu siguranță va fi apt în viitor și va veni cu forțe proaspete. Urmează un turneu foarte greu și avem nevoie de el, sper să ne îndeplinim obiectivul și acolo. Avem așteptări mari, ne-am antrenat bine în această săptămână, am făcut și două meciuri bune. Vor urma două-trei zile de antrenamente pentru pregătirea turneului următor. Avem așteptări mari, vrem să câștigăm ambele partide. Va fi pe muchie de cuțit, avem probleme de efectiv, dar sper ca asta să nu ne împiedice să câștigăm.”

foto: SCM Timișoara (facebook)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!