Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirel Dragoste va da lovitura de începere la meciul dintre Hermmanstadt și Voluntari

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
17.09.2023

Mirel Dragoste va da lovitura de începere la meciul dintre Hermmanstadt și Voluntari

CSU Sibiu beneficiază de un start lansat de sezon. Formația antrenată de Tomas Rinkevicius a obținut două victorii din tot atâtea posibile în turneul de calificare în Final Eight-ul Cupei României. Vulturii galben-albaștrii au învins CSM Constanța și CS Vâlcea.

Unul dintre principalii contributori la aceste victorii a fost Mirel Dragoste. Baschetbalistul autohton în vârstă de 28 de ani se pregătește de cel de-al treilea sezon consecutiv alături de gruparea de pe malul Cibinului și al șaselea în total.

În primele două meciuri din noul sezon, Mirel nu a ezitat să se facă remarcat. În disputa cu CSM Constanța el a fost al doilea marcator al echipei sale, adunând 12 puncte, iar cu CS Vâlcea a terminat cu 9 puncte înscrise. Mediile sale în turneul de calificare au fost de 10.5 puncte, 2 recuperări și o pasă decisivă, având procentaje de 57% din interior, 44% de la distanță și 50% de la libere.

Dragoste este căpitanul vulturilor pentru al doilea sezon consecutiv. Aportul său pentru sportul sibian nu a fost trecut cu vederea, iar de la data de 17 septembrie, el va deveni Ambasadorul Sibiului și al clubului de fotbal AFC Hermmanstadt. Anunțul a fost făcut de către clubul din Superliga de fotbal.

De asemenea, Dragoste va avea ocazia să dea lovitura de începere în mod simbolic la partida din etapa a noua a Superligii dintre Hermmanstadt și FC Voluntari, programată duminică, de la ora 17:00. Sibienii se află pe locul a zecelea la momentul actual, cu 9 puncte, având și o restanță de disputat.

De-a lungul carierei sale, Mirel Dragoste a jucat în 269 de meciuri în Liga Națională de Baschet Masculin. Pe lângă CSU Sibiu, el a mai trecut pe la SCM Timișoara, Gaz Metan Mediaș și U-BT Cluj-Napoca.

*foto: Facebook - CSM Constanța

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!