Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mirko Kovac: “Promitem că toate meciurile din acest sezon le vom juca pentru domnul Ziguli”

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
17.10.2014

Kovac

Echipa condusă de către Hristu Şapera se va deplasa la Târgu-Mureş, pentru meciul din etapa a treia a Ligii Naţionale de Baschet masculin. În singurul meci disputat în acest sezon, piteştenii au trecut în deplasare de BC Timba, scor 90-83.

Mirko Kovac, căpitanul lui BCM U Piteşti, a prefaţat meciul cu BC Mureş.

Cum am spus şi inainte să incepem campionatul, vom încerca să câştigam fiecare meci, să dam tot ce avem mai bun pe teren. Acest meci va fi mai greu pentru noi deoarece se joacă în deplasare, împotriva unei formaţii puternice. Mureşul este o echipă excelentă, cu un antrenor foarte bun. În ultimii doi ani au fost în topul ligii României. Jucători importanţi din sezonul trecut au rămas acolo, dar au şi adus alţii foarte buni. Au o foarte bună coordonare între jocul din afara şi cel din interior.

Acest meci nu este într-o perioadă foarte bună pentru noi, după decesul directorului tehnic. Deci victoria este foarte importantă. Promitem că toate meciurile din acest sezon le vom juca pentru domnul Ziguli. El a fost omul care a pus bazele echipei şi a baschetului in Piteşti. Sperăm că putem să îi mulţumim cu acest mic lucru.

Jocul de la Târgu-Mureş se va desfăşura sâmbătă, de la ora 18:00. El va putea fi urmărit în direct pe www.scmpitesti.ro.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!