Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miroslav Todic impresionează la debutul în Liga Națională

Paul Olar

Paul Olar
07.03.2016

Miroslav Todic a debutat cu dreptul la U-Banca Transilvania. Formația clujeană și-a adjudecat Derby-ul Ardealului cu CSU Atlassib Sibiu, scor 76-65, iar bosniacul a contribuit din plin la succesul colegilor săi.

Todic a început meciul din postura de rezervă și a contabilizat 27:55 de minute pe parchet. În acest timp, ex-iugoslavul a izbutit 4/8 din interiorul semicercului și 2/5 de la mare distanță, pentru un total de 14 puncte.

De asemenea, Miroslav a strâns 10 recuperări  și 3 pase decisive, statisticile sale formând un indice al eficienței de 18.

Așa cum arată cifrele,Todic a demonstrat că poate fi periculos din afara semicercului. Extrema are încredere în propria aruncare, joacă excelent acțiunile de pick and roll și este o forță în spațiul de trei secunde.

Reamintim faptul că Miroslav a sosit pe malul Someșului ca înlocuitor al accidentatului Branko Jorovic.

*Foto: u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!