Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: „Avem o rotaţie scurtă şi este greu”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
14.02.2014

CSU Sibiu rămâne liderul campionatului. Elevii lui Miodrag Perišić au învins CS Concordia Chiajna, scor 105-73. La finalul partidei, tehnicianul a declarat că speră la un loc cât mai bun la finalul campionatului.

“Întotdeauna eşti îngrijorat după un meci în care echipa nu a jucat aşa de bine. Astăzi jucătorii au ştiut că va fi uşor, am muncit mult în ultimele zile, dar astăzi au fost puţin mai leneşi. Important este că nu s-a accidentat nimeni, cu excepţia lui Lee şi Calotă, care vor fi apţi pentru antrenamentul de luni, dar nu am vrut să riscăm astăzi. Sunt puţin îngrijorat pentru meciurile viitoare pentru că avem o rotaţie scurtă şi este greu. Eu sper să terminăm campionatul pe un loc cât mai bun, dar este greu, mai ales la antrenamente că nu este competiţia foarte mare.”

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu journey :

    rotatie ?
    Misa? Daca ai o rotatie scurta..ce ar fi sa folosesti oamenii care au jucat mai putin in meciurile astea ? Azi cred ca puteai juca cu Tincu (care sunt sigur ca s-ar fi descurcat excelent) sau mai mult cu Bata...sa odihnesti titularii ? Am scapat de Miceta dar am ramas cu alta bataie de joc pe care te incapatanezi sa il joci foarte mult... in persoana lui Mr.Proteza -Nelson

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Daca prin Bata te referi la Craciun...apai cred ca o asudat rau azi, ca are vreo 30 de min jucate:D.
    Primul sfert a fost egal, care ii bolundu ala care risca sa isi faca meciul greu cu Chiajna jucand cu nu stiu cine...el e constient ca echipa a intrat intr-o mica criza. Misha e omul care nu risca nimic si bine face.

    cu 10 ani în urmă (14.02.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Si sa nu uit... In tot returul ai 3 meciuri usoare, restul nu le poti juca decat in 6,7 jucatori asa cum e structurat SIbiul azi...Craciun e iesit din calcule pt meciuri serioase, ca sa fim si noi seriosi la randul noastru. Problema e cat de intens se antreneaza pentru ca Sibiul se bazeaza pe viteza si un ritm de joc foarte sustinut. Daca viteza asta va scadea, Misha trebuie sa reaseze jocul in intregime si de asta zice el si de competitia la antrenamente asa printre altele...cam asta ar fi cel mai important lucru care il spune, nu neaparat rotatia scurta in timpul meciurilor

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu journey :

    journey
    da Bata = Craciun.si am zis de el tocmai pentru ca nu il vad jucand in meciurile importante.dar ,da probabil a jucat oricum destul de mult azi.si eu tot raman la ideea mea ca dupa ce am scapat de Miceta avem alta mana moarta pe care ne bazam prea mult (mr.Proteza)

    cu 10 ani în urmă (15.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!