Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: “Cine joacă până la ultima secundă câștigă"

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
31.10.2014

CSU Atlassib Sibiu a câștigat în această seară în mod dramatic partida cu U BT Cluj Napoca, scor 83-82. La sfârșitul confruntării, Miodrag Perišić s-a declarat mulțumit de modul în care au abordat elevii săi disputa și de faptul că nu s-au dat bătuți.

,,Un meci foarte important pentru noi, o victorie importantă și mai ales că am obținut-o în acest mod. Mă bucur pentru că nu ne-am dat bătuți, chiar dacă Clujul conducea cu 15-10 puncte, nu ne-am oprit.

 Nu m-am gândit că meciul o să fie așa, așa este baschetul, dar cel mai important este să joci până la ultima secundă. Sezonul precedent, în ultimul sfert, în ultimele 37 de secunde erau 4 puncte și am pierdut. Cine joacă până la ultima secundă câștigă și de această data am fost noi aceia.

Într-adevăr atmosfera nu a fost aceeași că anul trecut, nu au fost așa mulți oameni, dar nu vreau să comentez pe marginea acestui subiect, nu este problema mea.

Clujul este o echipă foarte bună, arată ca o echipă, au jucat bine și așa cum am mai spus, nu ne-am dat bătuți, am jucat până în ultimul moment, am făcut multe greșeli în această seară, dar nu ne-am dat bătuți, așa a fost și în meciul cu Oradea și dacă vom continua în acest mod vom fi mai uniți și vom juca din ce în ce mai bine."

*Foto: csusibiu.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM :

    U BT
    Un meci incepe la primul fluier si se termina la ultimul..... la noi s-a terminat cu 5 minute mai repede chiar daca arbitrii nu au fluierat finalul!

    cu 9 ani în urmă (31.10.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!