Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: ,,Cred că avem șanse bune să câștigăm”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
12.12.2014

CSU Atlassib Sibiu primeşte vizita echipei antrenate de Andjelko Mandić, SCM U Craiova. Antrenorul sibienilor, Midorag Perišić, este de părere că au şanse să câştige această partidă, cu toate că problemele nu s-au oprit la echipa sa.

”Cu Craiova vom juca fără doi jucători: Popovic și Bubnic. Aceasta a fost problema și în ultimul meci, dar așa a fost și cu Mureșul și cu Rovinari. Ei au fost acolo, dar au fost accidentați. Dacă jucătorii vor da totul pe teren, cred că avem șanse să câștigăm acest meci, foarte, foarte important pentru noi.

A venit și un jucător nou la echipa noastră, Leroy Hurd, și cred că o să fie disponibil și va ajuta echipa, chiar dacă vine după o călătorie lungă, din America. Nu știu în ce condiții o să fie și el, dar cred că pe viitor o să ne ajute foarte mult. Aceasta este situația, dar noi vom da totul ca să câștigăm și să rămânem pe drumul cel bun în ligă, sezonul acesta. Cu toate aceste multe probleme, pe care le-am spus, sper ca astăzi, sala să fie plină. Acum echipa este bună, nu este completă, avem ghinion cu accidentările, dar avem caracter și cu mult ajutor de la fani, cred că avem șanse bune să câștigăm și astăzi.”

Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!