Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: ,,Cred că va fi foarte greu”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
05.02.2015

Un nou episod al derby-ului Ardealului este programat vineri cu începere de la ora 18,00. Antrenorul Miodrag Perišić a declarat despre partida împotriva Clujului că va fi una dificilă pentru ambele echipe şi speră ca fanii să vină în număr cât mai mare să îşi susţină echipa favorită.

,,Ca la fiecare derby cu Clujul mă aștept să fie foarte greu, atât pentru noi, cât și pentru ei. Anul trecut am jucat cu ei 7 meciuri, sezonul acesta unul. După aceste 8 meciuri, rezultatul este 4-4, iar la fiecare meci, rezultatul a fost foarte strâns, a fost diferență între unul și șase puncte. Nu știu cum va fi meciul de vineri, cred că va fi foarte greu. Ei au o serie foarte bună, au 7-0 după 7 meciuri jucate, iar noi nu suntem într-o serie așa bună pentru că am pierdut ultimele două meciuri cu Asesoftul și la Oradea. Vom face tot ce e posibil.

Cred că toată lumea va fi aptă pentru meci și vom da totul, vom face tot ce ne stă în putință ca să câștigăm. E foarte important pentru noi. Veniți alături de noi, să fie sala plină. Promit să dăm tot ce putem și împreună să câștigăm acest meci important pentru noi toți, pentru că și jucătorii și fanii, împreună, suntem o mare echipă.”

Foto: Manases S. (www.u-mobitelco.ro)

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!