Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: ,,Dedic această victorie lui Saša Tešić”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
13.12.2014

CSU Atlassib Sibiu continuă seria victoriilor pe teren propriu, câştigând confruntarea cu SCM U Craiova, scor 75-61. Miodrag Perišić a declarat că este foarte mulţumit de rezultat şi dedică această victorie prietenului său cel mai bun, Sasha Tešić, care a trecut în nefiinţă în urmă cu câteva zile.

,,Sunt foarte mulțumit de modul în care au jucat  jucătorii noștri și de atitudinea lor în acest meci. E foarte greu să joci atât de bine în defensivă si să primești doar 61 de puncte pe parcursul meciului. Cred că noul jucător, Leroy Hurd, ne-a ajutat foarte mult, s-a acomodat foarte, foarte repede, deși a venit la noi de doar două zile.

Nu vreau să pun pe nimeni mai presus de ceilalti, și Chris a fost foarte bun, și Bojovic a fost foarte bun, și Seals a fost foarte bun, și Calotă a fost foarte bun, și B.J. a fost foarte bun, și toți jucătorii care au jucat, au ajutat în obținerea acestei victorii. Diferența de la recuperări, noi avem cu 16 recuperări mai mult, ne arată că într-adevăr am luptat în acest meci foarte bine și dacă vom continua așa, și sunt sigur că vom continua așa, cred că vor veni vremuri mai bune la Sibiu.

În final, vreau să dedic această victorie celui mai bun prieten al meu care a murit zilele acestea, Sasa Tesic.”

Foto: csusibiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!