Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: ,,Felicitări echipei din Cluj”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
07.02.2015

CSU Atlassib Sibiu a pierdut partida din cadrul Derby-ul Ardealului, scor 62-71. Tehnicianul gazdelor, Miodrag Perišić a explicat pe larg motivele ce au dus la înfrângere declarând că rotația mai scurtă și greșelile personale comise de Lee au afectat jocul și rezultatul de vineri seara.

,,A fost un meci intens, apărarea a fost bună de ambele părți, dar noi am avut probleme în atac. După 10 minute a trebuit să jucăm fără Chris, pentru că a făcut trei faulturi, iar acest lucru ne-a schimbat jocul. Nu l-am mai putut folosi până la jumătatea sfertului trei. Ei au avut 10 jucători în rotație, au fost agresivi și întreg meciul am încercat să le ținem piept. Am rezistat așa, aproximativ 35 de minute. Am ratat 4 aruncări de 3 puncte, importante pentru noi. La procentaje au fost mai buni. Ritmul meciului a fost foarte puternic și o parte din jucătorii mei nu au reușit să îl păstreze până la final. Felicitări echipei din Cluj.

În sfertul doi, cu un minut înainte de final am pierdut mingea, ei au marcat 2 puncte, apoi s-au apărat bine, au marcat 3 puncte și în ultima secundă ne-au egalat. Nu am jucat foarte inteligent, nu am luat cea mai bună decizie, la acel moment. Ei sunt o echipă experimentată, e echipă bună, într-o serie bună de 7-0.Astăzi noi am avut mai multe aruncări de trei puncte, dar le-am ratat, astfel am fi fost mult mai aproape. Nu zic că am fi câștigat, dar eram mai aproape. Am avut aruncări, cât timp au jucat Popović și LeRoy, aveam mult spațiu, dar nu am marcat. Asta este. Au fost momente similare la ambele echipe, diferența e că ei au marcat, noi nu, și acesta este rezultatul.”

*Foto: csufans.ro

2 comentarii la aceasta stire:
  • CS Universitatea Cluj-Napoca trt :

    Fair-Play
    Despre asta este vorba!Glorie invingatorilor,onoare invinsilor,inca o pagina frumoasa in istoria derby-ului Ardealului.

    cu 9 ani în urmă (07.02.2015) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca carlos_cj :

    Ce frumoase sunt aceste meciuri dintre U si Sibiu
    Imi aduc aminte de meciurile dintre cele doua echipe din urma cu 7 -8 ani. Ce tensiune, ce nervi. Cu declaratiile razboinice (a se citi jignitoare) ale lui Vulc, care creau ura intre galerii. Ne faceam unii pe altii tarani respective ciobani, eram pregatiti sa sarim la lupta in tribune. iar jucatorii in teren, ceea ce se mai intampla.
    Acum acest clasic e o incantare. Este tensiune, dar nu una distructiva. In tur a castigat Sibiul la Cluj. Cos LeVar in ultimele secunde, dupa ce noi am condus cam tot meciul. Dar a fost o placere acel meci. Nici macar n-am putut fi prea suparat. Acum, in retur, am castigat noi. Tot in deplasare. dar - ca si la Cluj - suporterii celor 2 tabere au venit pentru meci, pentru atmosfera; pentru bucuria de a fi martor la derbyul Ardealului.

    cu 9 ani în urmă (07.02.2015) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!