Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: ,,Jucăm cu o echipă foarte bună”

Claudia Truşcă

Claudia Truşcă
29.11.2014

CSU Sibiu primeşte vizita formaţiei BC Mureş Tg.Mureş într-un meci contând pentru etapa a 9-a a Ligii Naţionale de Baschet Masculin. Miodrag Perišić a declarat în cadrul conferinţei de presă că lotul său nu este complet, însă vor da absolut totul pentru a câştiga partida ce va avea loc în sala Transilvania.

,,Ca fiecare meci din această ligă ne așteptăm la un meci greu duminică. Jucăm cu o echipă foarte bună, care poate nu a început foarte bine sezonul, dar o echipă care în ultimele sezoane a fost a doua și a treia în campionat și care nu a schimbat foarte mult jucătorii. Asta înseamnă că au o echipă de calitate și cu siguranță vor ajunge pe drumul pe care și-l doresc. Acum câteva săptămâni l-au adus pe Filip Adamović, care le aduce un plus de calitate la echipă. Așa cum se vede din rezultate, au câștigat cu Asesoft la Ploiești, ceea ce înseamnă o victorie mare, care le dă speranțe că pot câștiga și pe terenul nostru. Pe de altă parte noi ne pregătim, vom da tot ce putem pentru a ne pregăti bine, vom încerca să dăm tot ce e bun. Trebuie să spun că echipa nu este completă, pentru că ultimele meciuri am jucat cu accidentări și asta ne-a costat. E sigur că nu vom intra pe teren cu cinci jucători străini, dar asta nu contează. Trebuie să dăm totul pentru a câștiga acest meci, pentru că este foarte important.

Avem nevoie de sala plină, dacă este posibil și avem nevoie de atmosferă pentru a încerca împreună să câștigăm acest meci pentru că este un meci foarte important, ca aproape fiecare meci din campionat. Acesta, în mod special, pentru că echipa noastră nu va fi completă și jucăm cu o echipă foarte, foarte bună, poate cea mai bună echipă care vine, în acest sezon, să joace la noi. Sper ca împreună să avem șansa și să încercăm să facem un rezultat bun.”

Foto: Ovidiu Matiu 

3 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe randy :

    praf
    Cel mai praf antrenor...

    cu 9 ani în urmă (29.11.2014) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca free62 :

    free62
    Anul trecut unde erai? La terapie anti-prafuri?

    cu 9 ani în urmă (29.11.2014)
    • CS Universitatea Cluj-Napoca ARM:

      !
      Tu ai ceva cu tot ce inseamna istoria lui U, esti un fel de pastrator al ei! :D

      cu 9 ani în urmă (29.11.2014)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!