Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: ,,Misiunea noastră va fi una grea”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
15.02.2015

CSU Atlassib Sibiu întâlneşte astăzi pe teren propriu CSM Steaua Eximbank. Antrenorul Miodrag Perišić a declarat că vor avea o misiune grea, dar nu imposibilă.

,,Jucăm cu o echipă care a pierdut doar două meciuri până acum, cu Mediașul și Asesoft, și amândouă meciurile au fost echilibrate, chiar dacă au pierdut. Până acum au arătat că sunt o echipă adevărată, constantă, care joacă foarte bine, și cu siguranță, misiunea noastră va fi una grea. Pe de altă parte, acest meci este foarte important pentru noi. Pe hârtie ei sunt favoriți, dar noi vom da totul pe teren, maximum concentrare și energie.  Sper ca sala să fie plină și cu susținerea tuturor să reușim o victorie foarte importantă pentru noi în campionat.”

Foto: csufans.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!