Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: ,,Nu sunt mulţumit de cum am deschis meciul”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
12.10.2014

CSU Atlassib Sibiu s-a impus în prima partidă a Ligii Naţionale, împotriva echipei Universitatea Cluj Napoca, scor 102-66. La finalul partidei, tehnicianul Miodrag Perišić a declarat că a încercat să profite de acest meci pentru a-şi pregăti echipa pentru următoarele confruntări.

,,A fost primul meci în faţa fanilor noştri, Clujul a venit doar cu 2 jucători străini, sper că vor fi mai bine pe viitor, pentru că din câte am înţeles de la antrenorul lor, vor avea 4 străini în lot. Este evident că astăzi a fost o diferenţă de calitate între cele două formaţii.

Nu vreau să spun că jucătorii mei nu au fost motivaţi, însă nu sunt mulţumit de cum au deschis meciul. Uneori este greu să joci împotriva unei echipe care nu are un 5 clasic. Am încercat să jucăm rapid şi agresiv, eu le-am dat indicaţii să joace agresiv pentru că nu avea sens să ne apărăm zonă împotriva unei echipe care este agresivă şi care nu este chiar aşa înaltă, ceea ce înseamnă că sunt destul de agresivi.

A fost ideea mea să jucăm aşa, agresiv,  în ideea de a ne folosi de acest meci pentru a fi mai bine pregătiţi pentru confruntările care vor urma.

Sincer, în momentul de faţă, suntem mult mai buni ca ei şi sper ca pe viitor să aibă o echipă mai bună şi le doresc numai bine. “

Foto: facebook.com/CSUAtlassibSibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!