Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Miša Perišić: ,,Trebuie să respectăm toate echipele”

Claudia Trușcă

Claudia Trușcă
10.10.2014

Sâmbătă, în Sala Transilvania, CSU Atlassib Sibiu inaugurează campionatul, în compania formaţiei Universitatea Cluj Napoca. Antrenorul sibienilor, Miodrag Perišić, a declarat că nu subestimează niciun adversar și își dorește să înceapă acest campionat cu dreptul.

,,Trebuie să respectăm toate echipele din campionat. Până la urmă, Clujul vine cu un lot din care fac parte şi 5 străini, nu ştiu de unde vine impresia că va fi uşor. Au în alcătuire 5 străini, dintre care 3 au mai jucat în liga noastră. Într-adevăr, unii jucători au fost aduşi târziu, dar cu siguranţă vor veni să încerce să câştige.

Bineînţeles că pentru noi este important să începem campionatul cât se poate de bine, jucăm în faţa fanilor noştri şi sper că vom fi satisfăcuţi de rezultat şi de modul în care jucăm.

Fanii au fost alături de noi şi anul trecut, aici a fost o atmosferă frumoasă şi acesta este unul din motivele pentru care am decis să rămân. Este plăcut să lucrezi în această atmosferă şi dacă nu am avut cea mai bună echipă, am avut cei mai buni fani.  Poate că nu avem bugetul pentru a lupta pentru primul loc, dar putem fi ca o familie şi din acest punct de vedere suntem campioni. Cu această ocazie îi invit mâine la meci, să fie alături de noi şi cu ajutorul lor să obţinem cele mai bune rezultate.”

Foto: facebook.com/CSUAtlassibSibiu


Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!