Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mizăm pe singurul meci al zilei din LNBM și din oferta Superbet

Mizăm pe singurul meci al zilei din LNBM și din oferta Superbet

Euroliga, NBA și LNBM sunt în prim plan la Superbet, care a pregătit o ofertă completă de pariere, cu cote atractive pe aceste ligi, inclusiv pariuri pe clasamentul final. Pe lângă aceste variante, Superbet vine în sprijinul clienților săi, iubitori de baschet, care vor putea urmări live GRATUIT toate meciurile din Euroligă și NBA prin crearea unui cont pe site-ul Superbet.

FC Argeș Pitești și BC CSU Sibiu joacă un meci crucial pentru accederea în Top 10. Cele două echipe sunt despărțite de o singură victorie în clasament, argeșenii având un meci mai puțin disputat. Noi am analizat această partidă din oferta Superbet și venim cu o recomandare atractivă.

FC Argeș Pitești vs BC CSU Sibiu – ora 18:30

Pentru acest meci nu suntem deloc de acord cu cotele oferite de bookmakeri. Având în vedere importanța jocului și forma traversată de cele două echipe, noi ne așteptăm la o confruntare mult mai echilibrată. Argeșenii au record pe teren propriu, 2 victorii și 3 înfrângeri, iar sibienii nu se pot lăuda decât cu două victorii pe teren străin. Argumetul în favoarea oaspeților este acela că se simt foarte bine în Trivale, acolo unde au câștigat de fiecare dată în ultimele șase vizite. În plus, se poate repeta istoria din sezonul trecut, când tot în luna ianuarie, BC CSU Sibiu obținea la Pitești primul succes în deplasarea. Acum lucrurile ar sta aproape la fel, având în vedere că victoriile „galben-albaștrilor” de pe teren străin au venit la Miercurea Ciuc și Târgu Jiu, echipe fără pretenții în clasament. Așadar noi am ales un handicap de -2.5 puncte în dreptul oapseților, adică o victorie a lui BC CSU Sibiu la minim 3 puncte, pentru o cotă de 3.30 la Superbet.

Ne vedem și în SuperSocial în aplicația Superbet, unde puteți urmări și mai ușor recomandările redacție pe meciurile din cele mai importante ligi.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!