Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic: „Pentru mine este o onoare să fiu căpitanul lui Dinamo”

Mladen Jeremic: „Pentru mine este o onoare să fiu căpitanul lui Dinamo”

Luni, 14 octombrie, CS Dinamo Știința București primește vizita lui U-BT Cluj-Napoca, într-un meci ce contează pentru Liga Națională de Baschet Masculin. Partida din Sala Dinamo încheie prima etapă a sezonului 2019-2020.

Înainte de confruntarea cu trupa antrenată de Mihai Silvășan, Mladen Jeremic a vorbit despre echipa sa, despre această ediție a campionatului și despre obiectivele pe care el și colegii săi le au în această stagiune.

Pentru mine este o onoare să fiu căpitanul lui Dinamo, echipa cea mai titrată din baschetul românesc. Îmi face plăcere să joc alături de tinerii români, cred că au cu toții un potențial real și cred că voi putea și eu, prin experiența mea, să îi ajut să evolueze din ce în ce mai mult. Echipa este omogenă, există o chimie bună între noi toți, suntem #AllTogether, foarte motivați atât pentru acest prim meci, cât și pentru întregul campionat. Probabil suntem una dintre cele mai tinere echipe din campionat și vrem să arătăm că putem fi și printre cele mai bune. După părerea mea, campionatul este mult mai puternic în acest sezon, dar luam totul pas cu pas, muncim din greu și sper să fim sănătoși până la final pentru a ne atinge obiectivele. Avem nevoie și de suportul fanilor pentru a ne atinge obiectivele, așadar îi așteaptăm la sală să ne susțină la fiecare meci.", conform paginii oficiale de Facebook a clubului din Capitală

Duelul dintre CS Dinamo Știința București și U-BT Cluj-Napoca are loc luni, 14 octombrie, de la ora 17:30 și este transmis, în direct, pe Digisport 3 și Look Sport.

*foto: Facebook - BCM U FC Argeș Pitești