Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jeremic: „Steaua nu se va da bătută, nici noi. Mă aștept la același nivel de agresivitate”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
07.05.2018

BC SCM Timișoara găzduiește meciurile 3 și 4 din seria de play-off cu CSM Steaua Eximbank București. Cele două echipe sunt la egalitate, 1-1, după cele două partide disputate în capitală.

„Cred că putem să fim satisfăcuți de ce am obținut la București. Am avut momente bune și momente rele, dar per total putem fi mulțumiți. Jucăm acasă în următoarele 2 meciuri. Suntem într-o poziție mult mai bună acum, dar asta tot nu înseamnă nimic. Trebuie să luptăm în fiecare secundă pentru orice minge și orice punct. Cel mai important lucru este să dăm maximum și la final vom vedea unde suntem. Sigur că o să fie dificil. Play-off-ul este diferit de sezonul regulat. Cu siguranță Steaua nu se va da bătută, nici noi. Mă aștept la același nivel de agresivitate, de duritate, ca la București”, a declarat Mladen Jeremic în conferința de presă ce precede dubla de la sala Constantin Jude.

Căpitanul alb-violeților a avut o contribuție decisivă în revenirea timișorenilor din meciul doi de la București. Sâmbătă, Jeremic a fost cel mai bun marcator al partidei cu 18 puncte, marcate în ultimele 12 minute.

Sârbul a jucat 26:29 minute, cu 1/3 la aruncările de două puncte, 4/7 la cele de după semicerc și 4/5 de la linia de fault. A mai avut 3 recuperări, 3 pase decisive și 2 mingi pierdute, pentru +16 indice al eficienței. O contribuție importantă la victoria din capitală a avut și Milos Komatina, fiind în double-double cu 15 puncte și 13 recuperări, cu +25 eficiență.

Jeremic este cel mai bun marcator al timișorenilor în această ediție de campionat, cu 16.5 puncte/meci în 32 de apariții. Mai are medii de 28:55 minute, 3.2 recuperări și 3 pase decisive, pentru 15.6 eficiență medie.

Meciurile 3 și 4 dintre BC SCM Timișoara și CSM Steaua Eximbank București se joacă miercuri și vineri, în orașul de pe Bega. A 3-a partidă va fi transmisă pe DigiSport 4, miercuri, de la ora 19:15.

*foto: Doru Costică

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!