Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Jojic a demisionat de la Steaua.

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
09.12.2013

Foto: Răzvan Păsărică

Vineri seara, dupa meciul pierdut acasă cu Energia, scor 70-97, tehnicianul a anunţat clubul de intenţiile sale, iar demisia i-a fost acceptată în cursul zilei de duminică.

Virgil Stănescu, președintele Steaua CSM EximBank i-a mulţumit lui Jojic pentru munca depusă la echipa şi îşi exprimă speranţa că echipa va reacţiona pozitiv la acest şoc.

 “A fost o decizie foarte grea dar pe care a trebuit sa o luam. Mladen este unul dintre cei mai buni si mai verticali antrenori pe care i-am avut in cariera mea. Vreau sa-i multumesc din nou pentru tot ce a facut pentru noi ca si club cat si pentru ajutorul pe care mi l-a dat mie personal de-a lungul timpului. Sper ca acest soc sa ne trezeasca si sa dovedim ca suntem o echipa care va performa si va avea un cuvant de spus in continuare”, a declarat Stănescu.

Antrenorul bosniac a reuşit cu Steaua promovarea în Liga Naţională de Baschet la finalul sezonului 2012-2013, iar în prima ligă are un palmares de cinci victorii și șase înfrângeri.

Conducerea Stelei nu a luat încă o decizie privind noul antrenor principal, urmând ca la partida din etapa următoare, în deplasare, cu U-Mobitelco Cluj, echipa să fie condusă de antrenorii secunzi Claudiu Fometescu și Stojadin Markovic.

6 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca Quetz :

    Vista
    Vista antrenor!
    Daca tot e multitasking, apai multitasking sa fie!

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • CS Politehnica Iași un moldovean :

    Jojic
    Am vazut Steaua in Divizia B, sezonul trecut si am inteles ce-si doreste antrenorul de la jucatorii sai : disciplina, munca, sacrificiu. In B cu jucatorii tineri a putut sa lucreze cum si-a dorit. In prima liga cu implanturi " pline de ifose " mai greu cu apararea agresiva si disciplina. Rezultatul : a fost sacrificat antrenorul. Oricum ce am vazut in meciul cu Energia a fost dezastru, cred ca l-au lucrat jucatorii. Pacat !

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Odiseu :

    Viata de antrenor
    Viaţa antrenorilor nu este deloc uşoară şi se pare că lucrurile bune pe care le fac cu echipa la care antrenează sunt repede date uitării.În goana asta nebună după victorii se uită de moralitate,bun simţ,omenie.Cum poate acest mare jucător al nostru (aici mă refer la Stănescu) în calitate de preşedinte -jucător la STEAUA-CSM( şi mai mult-vicepreşedinte FRB ) să accepte demisia acestui antrenor care a depus atîta suflet şi efort şi încă nici nu s-a încheiat turul
    Văd eu bine că au luat-o pe urmele Timişoarei

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Odiseu :

    Continuare "viată de antrenor""r
    Văd eu bine că au luat-o pe urmele Timişoarei.La fel a păţit-o (nemeritat de-a binelea) şi dl. Tudor Costescu.
    Lăsaţi-o mai moale cu demiterile oameni buni.Lăsaţi aceşti oameni (mă refer la antrenori) să-şi facă treaba cum ştiu ei mai bine şi sunt ferm convins că în timp se vor vedea rezultatele
    În altă ordine de idei solicit imperativ (sper că mă aude dl. Stănescu împreună cu forul de conducere nou ales al FRB) obligativitatea introducerii pe teren a cel puţin unui jucător român, dacă nu doi şi asta cît mai repede cu putinţă-chiar începînd de la anul.Cel puţin acest lucru să fie obligatoriu pentru echipele finanţate din banii noştri publici de către primării şi consilii locale. Şi aşa aceşti jucători autohtoni sunt puţini şi ţinîndu-i pe bancă etapă de etapă, ei nu vor performa niciodată.Călirea lor se face în toiul luptei pe teren, meci de meci.
    Voi reveni.

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013)
    • SCM Timișoara sorin:

      Depinde,
      de ce-ti propui ca echipa in sezonul respectiv.BC Timisoara isi propune sa joace in play-off in fiecare sezon,iar Costescu nu a avut rezultatele pe care trebuia sa le aiba.Referitor la faptul ca vor veni rezultatele,la orice echipa este de preferat ca ele sa vina cat mai repede,altfel...

      cu 10 ani în urmă (10.12.2013)
    Raspunde
  • CSU Asesoft Ploiești Diana. :

    Jojic
    E cel mai bun antrenor!Intradevar in Divia B a facut din Steaua cea mai buna echipa si speram sa faca din nou acet lucru cu noua Steaua...dar dupa parerea mea nu a fost lasat sa faca asta...respect Jojic.

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!