Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Ostojic a fost propus ca antrenor la CSU Sibiu

Andrada Comănici

Andrada Comănici
24.02.2011

Mladen OstojicDupă ce în dimineaţa zilei de 21 februarie site-ul oficial al clubului CSU Atlassib a anunţat despărţirea de comun acord şi pe cale amiabilă dintre echipa de pe Cibin şi tehnicianul lituanian Audrius Prakuraitis, o altă veste a luat pe neaşteptate lumea baschetului românesc, CSM Bucureşti a anunţat, în aceeaşi zi, demiterea lui Mladen Ostojic din funcţia de antrenor al echipei. Legătura dintre cele două despărţiri s-a făcut repede, astfel încât, conform spuselor directorului sportiv al clubului Horaţiu Floca, Horaţiu Floca, la numai jumătate de oră după anunţarea plecării lui Prakuraitis, oficialii sibieni au fost contactaţi telefonic de un agent care l-a propus pe postul de antrenor pe Mladen Ostojic. Chiar dacă pe banca lui CSU a fost momentan anunţat interimatul lui Cătălin Vulc şi Cristian Crăciun, Consiliul de Administraţie nu s-a pronunţat încă în privinţa posibilei veniri la cârma echipei a lui Ostojic.

Am primit oferte, chiar la jumătate de oră după ce am postat pe site-ul clubului anunţul cu privire la demisia antrenorului, am fost contactaţi de un agent care ni l-a propus pe antrenorul celor de la CSM Bucureşti care fusese dat afară în aceeaşi dimineaţă, pe Mladen Ostojic. Dacă sunt şanse să vina la Sibiu hotărăşte Consiliul de Administraţie. Deocamdată nu am agitat apele, s-a mers aşa. Practic, faptul că rămâne Cătălin Vulc interimar, alături de Cristian Crăciun, oferă continuitate în rândurile echipei, pentru că dacă pleca un antrenor principal şi în locul acestuia venea alt antrenor, cu alt mod de a pregăti echipa, de a vedea baschetul, poate era mai greu. Această continuitate ar trebui să facă plecarea lui Prakuraitis mai uşoară. Şi Mircea Vulc se implică în pregătirea echipei. În toată această perioadă el a ocupat şi funcţia de director tehnic al echipei. De câte ori i s-a cerut părerea a discutat şi cu Prakuraitis şi cu Clavon şi cu Schomers. Participă la antrenamente, se implică, se consultă, dar decizia finală, până la urmă, o iau antrenorii. - a declarat Horaţiu Floca în cadrul conferinţei de presă desfăşurate astăzi la sala Transilvania.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!