Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Ostojic: "Bosnia este o echipă bună, cotată foarte bine"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
23.08.2012

Mladen Ostojic, antrenorul principal al naționalei masculin de baschet a României, a declarat următoarele pentru site-ul frbaschet.ro înaintea confruntării de vineri (24.08), împotriva Bosniei-Herțegovina, de la Sala Transilvania din Sibiu:

"Maine vom intalni o echipa buna, cotata foarte bine si care are in componenta jucatori foarte experimentati, insa noi ne jucam sansa si incercam de la meci la meci sa evoluam cat mai bine. Am fost multumit de atitudinea jucatorilor mei in cele doua meciuri de pana acum si sper ca si maine sa jucam tare si sa obtinem un succes. Duelul cu siguranta ca va fi dificil pentru ca echipa Bosniei este una foarte solida. Cred ca va fi un meci foarte interesant si sper sa jucam cat mai bine in fata fanilor. La primul meci suporterii au fost alaturi de noi si ne-au ajutat sa castigam. Acelasi lucru imi doresc si maine si sper ca sibienii sa vina in numar cat mai mare la sala".

Meciul va demara de la orele 18:00, fiind transmis în direct pe Digisport 2.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!