Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Pantic, cel mai eficient jucător al meciului dintre Oradea și Steaua

Radu Bărăian

Radu Bărăian
01.11.2014

Unul dintre cele mai interesante confruntări ale rundei a 5-a din LNBM s-a jucat la Oradea, acolo unde CSM-U din localitate a pierdut în compania celor de la Steaua CSM EximBank București cu 93-94, la capătul unei reprize de prelungiri. Cel mai productiv sportiv de pe teren în această confruntare a fost sârbul Oradiei, Mladen Pantic

Acesta a fost introdus pe teren de Cristian Achim încă din prima secundă, iar până la final a acumulat 37 de minute jucate. În tot acest timp, Pantic și-a trecut în cont 18 puncte, 6 recuperări, 4 pase decisive, 2 capace, dar și 2 mingi pierdute, totul pentru un indice la eficiență de 25 de unități. Din punct de vedere al procentajelor, Mladen a terminat cu 56% (5/9) de la 2 puncte, respectiv 80% (8/10) din dreptul liniei de fault. 

Alți 4 jucători din lotul bihorenilor au reușit să termine cu minim 10 unități la eficiență, după cum urmează: Daniel Dillon 16, Marcus Hatten 14, Ante Krapic 13 și Radovan Markovic 13. 

*Foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!