Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mladen Pantic după prezentarea oficială la Craiova: „Important este să prindem playoff-ul”

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
13.01.2016

Mladen Pantic a fost prezentat oficial de către SCM U Craiova.După ce Total Baschet a prezentat prima mutarea pivotului sârb, noua s-a echipa a organizat o conferință de presă, în care Pantic a vorbit despre șansa de a juca la Craiova și despre obiectivele sale în acest an competițional:

„Sunt bucuros că am ajuns la Craiova. Au fost discuții și în vară, dar am semnat abia acum. Eu cred că obiectivele echipei pot fi realizate. Important este să prindem playoff-ul, apoi vom vedea ce putem realiza mai departe. Întotdeauna primul meci este cel mai important. Vom încerca să realizăm surpriza în Cupă, dar pentru mine cel mai important lucru este să mă integrez cât mai reprede în echipă.”

Pentru Mladen Pantic contractul cu SCM U Craiova reprezintă primul angajament din acest sezon. El revine în România după ce în sezonul trecut a evoluat pentru CSM-U Oradea.

1 comentariu la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe horia_craiova :

    TRANSFERURI
    Dupa cum am aratat in postarile de acum cateva luni de zile iata ca se respecta in continuare criteriile de aducere a jucatorilor la SCM, si anume:
    - varsta peste 32 de ani
    - cel putin jumatate de an nu a jucat, pentru ca nu are echipa;
    - vine dupa cel putin o accidentare
    Este si normal ca daca aduci jucatori dupa astfel de criterii, ei sa cedeze fizic si sa apara noi accidentari. Dar cum actuala conducere, ce se vede in foto, alaturi de cea din umbra (domnul TOMA Marius) are idei putine, dar fixe, iata ca se aduc in continuare jucatori dupa acelasi calapod. Nu am nimic personal cu PANTIC, poate o fi, poate n-o fi cu ghinion, dar la SCM este clar ca pe acest calapod nu se poate face performanta (la nivelul mult trambitatului buget de care se face atata tam-tam).
    Partea proasta pentru noi spectatorii, dar si contribuabili la buget este ca nu se scapa de aceste capuse care dreneza bugetul echipei.
    P.S. - sa ne aducem aminte din sezoanele trecute de transferurile "reusite" ale lui MAROJEVIC, TOPCHOV (care se lasase cand a venit la Craiova, etc).

    cu 8 ani în urmă (14.01.2016) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!