Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mo Pratt și Tyler Laser, primele declarații de la întoarcerea ca adversari în Sala Transilvania. Video

Mo Pratt și Tyler Laser, primele declarații de la întoarcerea ca adversari în Sala Transilvania. Video

După partida dintre CSU Sibiu și SCM Craiova, câștigată de echipa gazda cu scorul de 72 la 60, foștii jucatori ai Sibiului, Monyea Pratt și Tyler Laser, au oferit un scurt interviu pentru pagina de Facebook a clubului de pe malul Cibinului.

În meciul împotriva fostei sale formații, Tyler Laser nu a fost în cea mai bună formă din punct de vedere ofensiv. Fundașul celor de la SCM Craiova a terminat cu un procentaj de 12% (1/8) de la trei puncte, totuși a reușit să termine partida cu 13 puncte și o recuperare pentru un indice de 7 la eficiență. În ciuda înfrângeri, acesta a părut fericit de revederea cu fanii sibieni:

Eu l-am considerat un meci pe teren propriu. Sibiul are cei mai buni fani din România, toată lumea e ca o familie aici. M-am bucurat să revăd lumea din Sibiu, m-am întâlnit și cu proprietarul apartamentului unde stăteam, acesta mi-a făcut cu mână și m-a îmbrățisat.

Întrebat ce părere are despre partidă, fundașul american a răspuns:

Ne-am apărat destul de bine, însă mingea a refuzat să intre în coș. Dar nu avem timp, mai avem un meci duminică și trebuie să ne revenim.

La final acesta a avut și un mesaj pentru fanii sibieni: 

Îmi e dor de voi și continuați să vă susțineți jucătorii și cum am mai spus...Sibiul e un loc minunat să joci baschet. 

Nici Monyea Pratt nu a făcut unul din cele mai bune meciuri ale sale, însă a fost cel mai eficient jucător al echipei. Extrema echipei antrenate de Aco Todorov a terminat partida cu 14 puncte și 9 recuperări pentru un indice de 11 unități la eficiență. 

Referitor la revenirea la Sibiu și senzatia de a juca împotriva fostei sale echipe, americanul a replicat:

Meciul a fost grozav, nu a fost deloc ciudat, eram pregătit pentru asta...fanii sibieni sunt minunați. Meciurile din deplasare sunt mereu mai grele, dar să joc aici nu a fost greu deloc.

Întrebat ce a lipsit echipei sale pentru a câștiga în Sala Transilvania, Pratt a răspuns: 

Apărarea...clar apărarea și nici la procentajele de la trei puncte cred că nu am stat grozav, parcă 17% am avut noi și Sibiul în jur de 40%. Și apărarea, din nou, mai ales în ultimele minute.

La fel ca și colegul său, acesta a transmis un mesaj pentru fanii sibieni: 

Vă multumesc pentru tot și continuați să fiți grozavi! Îmi e dor de voi!

 

*foto: facebook CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!