Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Moldoveanu și Badiu continuă la CSO Voluntari

Moldoveanu și Badiu continuă la CSO Voluntari

Vlad Moldoveanu și Marcu Badiu continuă alături de CSO Voluntari și în stagiunea 2021/2022. 

 

🖊 Cei doi jucători români care au contracte valabile pentru sezonul 2021-2022 sunt Vlad Moldoveanu și Marcu Traian Badiu...

Posted by CSO Voluntari - Baschet on Friday, June 25, 2021

Cei doi jucători autohtoni au avut contribuții importante în echipamentul ilfovenilor pe parcursul stagiunii 2020/2021, o stagiune în care clubul din județul Ilfov a câștigat Cupa României și a încheiat pe locul 4 în LNBM. 

Moldoveanu a adunat medii de 12.2 puncte și 5.8 recuperări în cele 24 de partide jucate în LNBM în acest sezon. Din păcate, experimentatul jucător român a suferit o accidentare și nu și-a putut ajuta echipa în playoff. 

Între timp, Marcu Badiu a strâns 34 de prezențe cu medii statistice de 4.4 puncte, 1.7 recuperări și 1.0 pase decisive. Baschetbalistul de 20 ani a ieșit la rampă în finala Cupei României, când a adunat 20 de puncte, 2 pase decisive și 2 recuperări împotriva lui CSM Oradea. 

*foto: facebook/ CSO Voluntari

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!