Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monique Coker: "Mă consider total nevinovată"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
16.02.2012

Jucătoarea echipei CSM Târgovişte, Monique Coker, se declară nevionovată după conflictul ce s-a desfăşurat sâmbătă seară într-un club din Satu Mare după ce o persoană susţine că ar fi încasat un pumn, care i-a spart arcada, din partea jucătoarei.

Într-un comunicat de presă emis de către gruparea dâmboviţeană Coker afirmă că nu a reacţionat violent chiar dacă a îndurat "înjurături la adresa originii şi naţionalităţii".

Mă consider total nevinovată. Totul a fost un incident neplăcut, în care noi am fost doar niște victime. Nu am agresat pe nimeni și nici nu am reacționat violent. În momentul în care s-a aflat că fac parte din echipa CSM Târgoviște am fost jignită în repetate rânduri. De când mă aflu în România, nu m-am simțit atât de ofensată ca în seara respectivă. Mi s-au adresat cuvinte pe care aș fi preferat să nu le aud si nici sa fiu nevoită sa le repet, precum “nigga” si “cioroi“ și înjurături la adresa originii si naționalitații mele. A fost groaznic!

Foto: Marius Tudor

12 comentarii la aceasta stire:
  • spark :

    alba-neagra
    No, apoi hotarati-va. Dupa declaratia cam incoerenta si ilogica a lui Nini in care ne spune totusi ca ai luat o amenda, acum tu vii si spui ca ai fost victima, in ziarele din SM este poza aleia care are certificat medico-legal ca are nevoie de 7-8 zile de ingrijiri medicale...nu mai intelegem nimic. Bambilici.

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • Dan :

    spark
    amenda este luata pentru deranjarea linistii publice. amenda aia o lua oricum chiar daca a fost altcineva vinovatul. a fost injurata si jignita si e normal ca a lovit-o pe aia. si eu si tu loveai pe cineva care te injura si te face in anumite feluri. sa inteleg ca satu mare e inca suparat ca nu reusesc nimic pe nici un plan cu echipa lor de baschet?

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • spark :

    @Dan
    http://www.youtube.com/watch?v=G7DY0Eq1Euw&feature=player_embedded

    q.e.d.

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • spark :

    Dan
    Nu stiu ce legatura are echipa din Satu Mare sau ce frustrari au ele, dar poate nu ai inteles nimic din ce s-a intamplat..."victima" de la Targoviste nu era pe terenul de baschet si nicio jucatoare de la Satu Mare nu era in clubul ala. Dupa cum se poate vedea si in filmare, ce declara americanca e vax.

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca andrej :

    :)
    te consideri total nevinovata :)) eu te consider total mincinoasa.

    in plus parerea lui Dan e halucinanta. adica daca cineva te injura E NORMAL sa il lovesti. superb!
    prin extrapolare daca cineva te impinge e normal sa il bagi in spital, iar daca te loveste e normal sa il omori. intrebarea pentru tine Dan este, de unde sti tu ca sportivelor le-au fost adresate injurii? ai fost acolo? ca eu dupa ce vad in video, tind sa nu le cred pe cuvant.

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • Dan :

    re
    cand esti discriminat pe motive rasiste da e firesc sa lovesti. si ca sa iti raspund la comparatii daca esti impins lovit sau mai stiu eu ce devine auto aparare si poti face orice doresti inclusiv omor. filmuletul o arata pe jucatoare gesticuland si fiind foarte nervoasa. de ce ai fii atat de nervos mult dupa incident? gasesti halucinanta posibilitatea ca jucatoarea de culoare chiar sa fii fost facuta "cioara" "nigga" si alte chestii in clubul acela? deci acel film pe care tu il completezi cu (q.e.d probabil nici nu stii ce inseamna) nu demonstreaza absolut nimic

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • spark :

    @Dan
    Oh da, multumesc, nu mi-am dat seama cu ce "intelighent" vorbesc. Nu vad atunci de ce ar fi o jignire pentru ele nigga, atata timp cat ele se fac intre ele nigga! Deci daca eu te fac pe tine semianalfabet, asta iti da dreptul sa ma omori? Cum adica nu demonstreaza nimic filmul? Uita-te ce a declarat ea "Nu am agresat pe nimeni si nici nu am reactionat violent"!!!!!!!!!! Probabil ca nu tine minte pentru ca alcoolemia era peste limita bunului simt si atunci acordam circumstante atenuante. By the way, daca tot vorbim de q.e.d. si nivelul de cultura al fiecaruia, mai taie si tu din "i", da-i dreacu: "de ce ai fii atat de nervos" si "sa fii fost facuta" se scrie cu un singur "i".

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • Dan :

    re
    daca eu imi permit sa vb cu prietenul meu si sa ii adresez injurii de mama ca ne permitem nu inseamna ca iti permit si tie sau oricui altcuiva. negrii intre ei nu se pot discrimina ca sunt negrii tu auzi ce zici? tot ce ai reusit sa imi demonstrezi este faptul ca stii cum se scrie "a fi"
    si daca tot scrii in romgleza citeste asta: "Nigger is a noun in the English language, most notable for its usage in a pejorative context to refer to black people (generally people of Sub-Saharan African descent), and also as an informal slang term, among other contexts. It is a common ethnic slur"

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • spark :

    Dan
    Si tu mi-ai demonstrat ca stii sa faci copy-paste dar nu mi-ai demonstrat ca nigger e un termen atat de dur incat sa merite sa bagi in spital pe cineva. Din contra: It is a common ethnic slur. Si inca ceva... ce inseamna "jigniri la adresa nationalitatii mele"? Americanii si-au luat-o in cap ca sunt intangibili si vin in Romania, ne bat, ne omoara(Teo Peter) si culmea, patriotii ca tine le tin partea si mai rau, incurajeaza practicile astea anarhiste. Hai sa le dam voie americanilor sa ne omoare daca-i spunem: Du-te naibii de american! Daca e sa o luam asa, statul american ii insulta pe negri ca apare pe pasaport rasa din care fac parte? Daca fratii negri nu se insulta intre ei cand se fac negri atunci sa inteleg ca un mort s-ar simti jignit daca eu ii spun "mortule" dar nu ar spune nimic daca un alt mort i-ar spune asa? :)))))
    Dar ce asteptari sa am de la Monique si educatia ei... Stiai ca a crescut in Bronx? Iti spune ceva cartierul asta? Macar din filme?

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • Dan :

    re
    ethnic slur si pejorative iti spune ceva?

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • spark :

    Re. Dan
    Mda... e ca si cum i-ai spune unuia din Vaslui "bai moldovene!" Nu inteleg de ce e asa oripilata de cuvantul nigger ca si cum l-ar auzi pentru prima data in viata ei. Pana la urma... Oricum nu trebuia sa reactioneze asa mai ales ca sportiv de performanta. Dar cand esti incurajata de staff sa bei cocktailuri flambate pana nu mai stii de tine, vii intr-un oras strain (cu suporteri care cica "s-au manifestat ostil" dupa cum spunea Nini) si te mai dai si in stamba intr-un rahat de pub de 4x4 dupa cum se vede in poze, imposibil sa nu calci pe cineva pe bataturi. Asta trebuia sa o gandeasca Iogulescu cu Doba cand le-au inghesuit acolo si le-au incurajat sa-si faca de cap.
    Vreau sa clarific un lucru. Nu am nicio legatura cu niciuna dintre parti, nu cunosc niciun personaj implicat in asta. Am intrat sa comentez dupa ce am citit declaratiile contradictorii ale celor de la Targoviste si apoi am continuat cand am citit aberatiile si absurditatile pe care le-ai scris tu. Nu cred ca exista in lumea asta lege care iti da dreptul sa omori pe cineva sub pretextul autoapararii, numai pentru ca te-a jignit sau te-a impins pe strada. Ma faci si sa rad.

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde
  • alice :

    Satu Mare
    Nu va mai certati pentru finetzuri din astea, ca la Satu Mare nu se stie de 'nigga' si 'slur' - aia n-au nici macar McDonald's in localitate, care-i pina la urma doar un Sat... i-o fi zis cum a zis si Base, cind a vorbit cu ziarista... Oricum, nu cred ca d-rele de culoare or fi niste mielusele, poate oi negre, ce sa zic :))

    cu 12 ani în urmă (16.02.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!