Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt: „Clujul este o formație experimentată”

Monyea Pratt: „Clujul este o formație experimentată”

CSU Sibiu a cedat pe terenul lui U-BT Cluj în debutul playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin, „studenții” reușind să câștige cu 89-79 întâlnirea din BTarena de marți, 3 mai.

La finalul meciului, Monyea Pratt a vorbit pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu despre duelul de la Cluj-Napoca și ce a făcut diferența în favoarea adversarilor în ultimul sfert:

„Cred că am avut unele căderi în defensivă în momente cheie. Am întâmpinat probleme la recuperare și n-am comunicat bine. Clujul este o formație experimentată și trebuie să învățăm din greșeli pentru meciul următor.”

Întrebat ce lucruri pozitive pot fi luate după acest joc, americanul a spus:

„Putem să îi batem. Am făcut asta deja în sezonul regulat și suntem conștienți că putem să ne luptăm cu ei și să îi învingem. Trebuie să fim pregătiți pentru jocul de vineri.”

Experimentatul american a totalizat 11 puncte, 7 recuperări și 3 pase decisive în 33 de minute din postura de titular, având 4/7 din acțiune, cu 2/2 de la distanță.

Meciul doi al seriei va avea loc vineri, 6 mai, la Sibiu. Jocul o să înceapă la ora 19.00 și va fi putea fi urmărit pe YouTube FRB TV.

*foto: Emi Turbuc

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!