Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt este MVP-ul etapei a șaptea în Liga Națională

Monyea Pratt este MVP-ul etapei a șaptea în Liga Națională

Etapa a șaptea în Liga Națională de Baschet Masculin s-a încheiat duminică seara (27.11) cu derby-ul începutului de sezon dintre Rapid București și U-BT Cluj. În această rundă s-au înregistrat patru victorii pentru gazde și tot atâtea pentru oaspeți.

Monyea Pratt este MVP-ul acestei runde în opinia baschet.ro, jucătorul celor de la CSM Focșani având o prestație extrem de bună în victoria vrâncenilor contra Lagunei București. Pratt a încheiat acel joc cu 25 de puncte, 9 recuperări, 6 pase decisive, o intercepție, pierzând 3 posesii pentru un indice final al eficienței de 33 de unități și +15 la +/-.

În privința aruncărilor, Mo a stat cu 9/14 la final, din interiorul arcului de cerc fiind fără greșeală (5/5). Pe aruncările de trei puncte a avut al doilea procentaj dintre toți jucătorii care și-au asumat minim 5 aruncări, terminând cu 44%, cu 4/9 aruncări.

Pratt a reușit să înscrie în fiecare sfert al partidei și este la cel mai eficient sezon al său în LNBM, cu medii de 18.7 puncte, 9.0 recuperări și 5.0 pase decisive. În toate etapele precedente, americanul a fost în double figures pentru CSM Focșani.

*foto: Facebook CSM Focșani 2007 oficial

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM Focșani Lex 8 :

    toata stima
    Americanul joaca baschet. Sper sa mai prinda un sezon la Focsani si poate se gandesc si oficialii sa construiască o echipa in jurul lui si a lui Brandon Austin. Restul din echipa sunt praf

    cu 1 an în urmă (05.12.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!