Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt: „Experiența a făcut diferența”

Monyea Pratt: „Experiența a făcut diferența”

BC CSU Sibiu a cedat și cel de-al doilea meci al seriei cu U-BT Cluj-Napoca din prima rundă a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin. În urma înfrângerii cu 81-86 de vineri seara (06.05) din Sala Transilvania, sibienii au fost eliminați din playoff.

Monyea Pratt a vorbit pentru pagina de Facebook BC CSU Sibiu la finalul întâlnirii, scoțând în evidență ce a făcut diferența pe finalul partidei.

„Asemenea primului meci, am avut căderi în defensivă pe final. Cum am spus, echipa Clujului este una experimentată, au jucat cu șapte străini și au avut mai multă experiență. Căderile în momentele cheie ne-au făcut să pierdem.”

Americanul știe de ce are nevoie Sibiul în viitor pentru a face față într-o serie de playoff:

„Avem nevoie de mai multă experiență. Îmi place grupul nostru. Suntem uniți și tragem din greu, ne luptăm, dar experiența a făcut diferența. Clujul are așa ceva.”

Întrebat cum i s-a părut atmosfera din sală, Pratt a spus:

„E al treilea an pentru mine aici și mi-a plăcut. Tot timpul îmi place când sunt atât de mulți fani alături de noi.”

Mo Pratt a încheiat cu 19 puncte, 5 pase decisive, 4 recuperări și 3 intercepții, fiind principalul marcator al sibienilor în meciul doi al seriei.

U-BT Cluj s-a calificat în semifinalele campionatului, unde o să joace cu învingătoarea seriei dintre SCM U Craiova și FC Argeș. Scorul este 1-1 la general în acel duel și meciul decisiv va avea loc luni, 9 mai, la Pitești.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!