Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Monyea Pratt, un nou sezon alături de CSU Sibiu

Monyea Pratt, un nou sezon alături de CSU Sibiu

CSU Sibiu a anunțat în cursul zilei de duminică, 18 iunie, prelungirea înțelegerii cu Monyea Pratt, cel care a revenit la trupa de pe Cibin pe parcursul sezonului 2022/2023 și a contribuit la câștigarea medaliilor de bronz.

Pratt, în vârstă de 37 de ani, a adunat 29 de partide pentru CSU Sibiu în precedenta stagiune și a ajutat echipa cu medii de 9.6 puncte, 6.1 recuperări, 4.1 pase decisive și 1.2 intercepții, pe lângă aceste cifre având 53% la două puncte și 34% de la distanță. El a început anul trecut alături de CSM Focșani, pentru care a jucat 12 meciuri oficiale.

Americanul a completat astfel a patra stagiune alături de formația galben-albastră, după experiențele din perioada 2017-2019 și din sezonul 2021/2022.

După semnarea prelungirii înțelegerii, Pratt a declarat următoarele pentru bc-csusibiu.ro:

„În primul rând vreau să mulțumesc pentru încă o oportunitate de a juca din nou pentru CSU. Sunt încântat și pregătit să mă întorc și să lucrez alături de băieți. Haideți să ne bucurăm de fiecare moment și să creăm amintiri de neuitat! Hai CSU!”

La rândul său, Horațiu Floca, directorul CSU Sibiu, a adăugat:

„Ne bucurăm să ne putem baza în continuare pe Mo, un jucator complet și experimentat, care a adus mereu plus de valoare echipei noastre. Suntem convinși că și în acest sezon își va face simțită prezența pe parchet în fiecare aspect al jocului și, ca de fiecare dată, va face tot ce depinde de el pentru a crește la maxim nivelul de joc al coechipierilor săi și implicit al echipei”

Medaliata cu bronz din sezonul 2022/2023 îi are până acum sub contract pe Rareș Uță, Mirel Dragoste, Aurelian Gavriloaia, Bogdan Bădițașcu, Nandor Kuti și pe antrenorul Tomas Rinkevicius.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

3 comentarii la aceasta stire:
  • varu silvois :

    Ca vinul rosu
    Ce jucător!!! Așa că suporter, demult l- as fi vrut la U, dar sigur că nu e de actualitate datorită vârstei, gen Tamaș la fotbal. Băiat la locul lui, nu Tamaș, bafta Sibiu, mi-a e dor de o confruntare U vs. Sibiu la nivel înalt, când se păzeau steagurile pentru a nu fi furate de suporterii adverși.

    cu 10 luni în urmă (18.06.2023) Raspunde
  • BC CSU Sibiu DND :

    O mutare
    O mutare buna și așteptată (cel puțin de mine), benefică pentru ambele părți.
    Acum să vedem ce mai putem păstra astfel ne dăm seama in ce ape ne scăldăm

    cu 10 luni în urmă (18.06.2023) Raspunde
  • Ricardo :

    Sibiu
    E o confirmare a unei bănuieli ce persista de 3 săptămâni. Poate mai ne da una calda de la Sibiu Gyke ...

    cu 10 luni în urmă (18.06.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!