Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

MoraBanc Andorra învinge Real Madrid

MoraBanc Andorra învinge Real Madrid

MoraBanc Andorra a învins în cursul zilei de ieri, 24 iunie, Real Madrid cu scorul de 91 la 75. 

Omul meciului a fost Clevin Hannah, jucător care a jucat în sezonul 2010/2011 pentru Perla Harghitei Miercurea Ciuc în LNBM. Conducătorul de joc în vârstă de 32 a terminat partida câștigată de echipa împotriva lui Real Madrid cu 23 de puncte și 3 pase decisive pentru un indice de 20 de unități la eficiență și unul de +10 la categoria +/-.

În cealaltă partidă a Grupei B din cadrul Turneului Final al ligii ACB, Valencia a trecut de San Pablo Burgos cu scorul de 94 la 90. Astfel, situația se complică în această grupă în care Valencia se situează pe primul loc cu 3 victorii și o singură înfrângere, în timp ce 4 echipe (Real Madrid, MoraBanc Andorra, San Pablo Burgos și Gran Canaria) împart poziția a doua, ultima care duce în faza următoare a competiției, cu un record de 2 victorii și 2 înfrângeri. 

În ultima etapă a Grupei B, etapă care va decide cele două semifinaliste care se vor alătura lui Barcelona și Baskonia în careul de ași, au loc următoarele partide:

  • 26 iunie ora 16:30 San Pablo Burgos -  MoraBanc Andorra
  • 26 iunie ora 19:30 Gran Canaria - Valencia
  • 26 iunie ora 22:30 Real Madrid - Zaragoza

*foto: acb.com

1 comentariu la aceasta stire:
  • pipzn :

    Mda
    Asa este cand te gandesti direct la finala si iti desconsideri adversarii.

    Da, poti sa ai pe teren 4/5 jucatori buni aruncatori de la distanta cu care sa castigi jocuri fara prea mare efort dar daca te misti incet si fara prea multe idei si ai in fata o echipa care se apara mobil si motivat si aruncarile acelea devin lipsite de precizie.

    Iar in aparare, experienta lui Llull si Reyes (sper sa nu ma insel, e jucatorul care a avut prim planul in doua faze consecutive sub panoul propriu si tot nu a putut tine de minge) nu (mai) pot inlocui partea fizica a problemei.

    Si, da, degeaba ai pivot mare si valoros daca ii atribui in principal doar rol defensiv. A fost aseara o faza in care Taverez a marcat un cos nu ca a primit pasa ci practic a interceptat pasa destinata altui coleg. Nu pare ca exista scheme pentru el, totul e la latitudinea colegilor.

    cu 3 ani în urmă (26.06.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!