Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Motivul inedit pentru care partida dintre SCM U Craiova și CSM Târgu Jiu este întârziată

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.12.2022

Motivul inedit pentru care partida dintre SCM U Craiova și CSM Târgu Jiu este întârziată

SCM U Craiova urmează să primească vizita celor de la CSM Târgu Jiu în etapa cu numărul opt. Disputa de la Sala Polivalentă din Craiova este programată în această seară (4 decembrie), de la ora 19:00, dar a fost decalată cu cel puțin jumătate de oră dintr-un motiv inedit.

Brigada de arbitri a meciului de astăzi este formată din Laurențiu Grigoraș, Răzvan Opriș și Dragoș Barbu. Partida nu poate lua startul pentru că ultimul dintre aceștia este momentan blocat într-un tren care are o întârziere de la programul inițial.

Este vorba despre trenul cu ruta Iași-Craiova, cu plecarea programată la ora 06:20 și sosirea la 17:17, care are o întârziere de două ore și un minut, conform mytrain.ro.

Întâlnirea dintre SCM U Craiova și CSM Târgu Jiu va putea fi urmărită în exclusivitate pe canalul de YouTube al celor de la FRB TV.

*foto: Ionuț Greere

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!