Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mouhamed Barro continuă la BC CSU Sibiu

Mouhamed Barro continuă la BC CSU Sibiu

După ce duminică, 18 iunie, BC CSU Sibiu a anunțat că Monyea Pratt va rămâne pe malul Cibinului și în stagiunea 2023-2024, astăzi, 20 iunie, galben-albaștrii au anunțat continuarea colaborării cu un alt jucător important din sezonul 2022-2023.

Este vorba de Mouhamed Barro, pivotul în vârstă de 28 de ani, care a adunat 7.6 puncte, 5.4 recuperări și 11.2 la eficiență în ediția încheiată la finalul lunii mai. Sportivul originar din Senegal a evoluat excelent în playoff-ul Ligii Naționale, ajutând-o pe CSU Sibiu să obțină medaliile de bronz, după o finală mică în care a învins-o pe CS Rapid București.

În cele 13 partide din playoff, Barro a contabilizat următoarele medii: 10.0 puncte, 5.4 recuperări, 12.7 la eficiență și procentaje de 68.8% din acțiune și 76.4% de la linia de libere. De-a lungul carierei sale, pivotul de 2,04 metri a mai evoluat pentru Gran Canaria, Gran Canaria II, U.B. La Palma, Oviedo CB, Acunsa GBC, Lille Metropole Basket Clubs, CB Coruna, Melilla CB și FC Porto Ferpinta.

„Sunt foarte fericit că mă voi întoarce la Sibiu și voi juca din nou pentru CSU. Sper că vom putea face lucruri și mai bune decât în sezonul precedent. Aici mă refer atât din punct de vedere individual, cât și colectiv. Hai CSU!”, a declarat jucătorul senegalez pentru bc-csusibiu.ro.

Barro va face pereche în spațiul de 3 secunde cu Rareș Uță, confirmat și el de către galben-albaștri. Pe lângă cei doi, din lotul lui Tomas Rinkevicius vor mai face parte Mirel Dragoste, Aurelian Gavriloaia, Nandor Kuti, Monyea Pratt și Bogdan Bădițașcu.

Datorită terminării pe podium, BC CSU Sibiu va putea participa în FIBA Europe Cup în stagiunea 2023-2024.

*foto: Răzvan Spechea/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!