Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

MTS a relaxat restricțiile în ceea ce privește sporturile de echipă în sală

MTS a relaxat restricțiile în ceea ce privește sporturile de echipă în sală

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, a vorbit în cadrul unei conferințe de presă despre măsurile de asigurare a condițiilor pentru reluarea competițiilor la anumite discipline sportive indoor.

Printre măsurile anunțate de Stroe se numără și faptul că se renunță la izolarea sportivilor pe o perioadă de două săptămâni și că va fi nevoie doar de un singur test real-time PCR:

„În primul rând, pentru sporturile de echipă în sală, va fi necesar un singur test real-time PCR cu rezultat negativ pentru a putea participa la competiție, cu 48 de ore înainte, fără a mai fi nevoie de acea perioadă de izolare de 2 săptămâni. Mă aștept ca cei din cluburi, federații și sportivii să preia o mare parte a responsabilității unui control riguros a activității și vieții extrasportive.”

 

Ministrul Tineretului și Sportului, Ionuț Stroe, susține o conferință de presă legată de măsurile guvernamentale de sprijinire a sportului și măsurile de asigurare a condițiilor pentru reluarea competițiilor la anumite discipline sportive indoor. De asemenea, va fi prezentat și cel mai recent proiect MTS, care se adresează direct sportivilor, "Performanță și succes".

Posted by Ministerul Tineretului și Sportului on Wednesday, September 23, 2020

Noile prevederi apar într-un ordin comun semnat de Ministerul Sănătății și de Ministerul Tineretului și Sportului. Acestea vor intra în vigoare în momentul în care ordinul comun va fi publicat. 

Până acum sportivii erau nevoiți să stea două săptămâni în izolare înainte de a relua antrenamentele în spațiu închis.  

*foto: sportpictures.eu

1 comentariu la aceasta stire:
  • Csm.O :

    .
    La cum arată creșterea numărului de cazuri și faptul că se apropie anotimpul rece, tare îmi e sa nu crească numărul spre 2000 de cazuri pe zi, nu să scadă sub 1000 cum se speră si asta implicit va aduce măsuri suplimentare și va afecta in special sporturile de sală. Un sezon cu multe necunoscute, de spectatori nici nu se pune vorba si banchetul fără spectatori reduce mult spectacolul, mai ales în România.

    cu 3 ani în urmă (23.09.2020) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!