Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Muhammed Ahmed este MVP-ul etapei a 10-a

Muhammed Ahmed este MVP-ul etapei a 10-a

Sâmbătă, 4 decembrie, CSM Târgu Jiu a primit vizita lui CSM Miercurea Ciuc, într-un meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin. Formația gazdă s-a impus cu 97 la 67 și a obținut a patra victorie stagională.

Gorjenii și-au adjudecat fiecare sfert al întâlnirii și au dominat categoric partida, neoferindu-le nicio șansă adversarilor. Liderul lui CSM Târgu Jiu a fost Muhammed Ahmed, care a adunat 27 de puncte, 7 recuperări, 3 pase decisive și două capace.

Baschetbalistul american a terminat cu 75% la aruncările din acțiune, reușind să termine jocul fără nicio ratare din interiorul semicercului (6/6 – 100%). Cu trei coșuri de la distanță și șase libere transformate, Ahmed a obținut un indice al eficienței de +35.

Fără dubii, aceasta a fost cea mai bună prestație a jucătorului de 28 de ani din sezonul 2021-2022. Prin urmare, acesta a fost numit de redacția noastră MVP-ul etapei a 10-a. Până acum, Ahmed are medii de 10.7 puncte, 5.0 recuperări și 1.7 pase decisive.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!