Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Mulțumim pentru cei 11 ani în care ne-ați fost alături

Mulțumim pentru cei 11 ani în care ne-ați fost alături

Sunt 11 ani de când proiectul totalbaschet/baschet.ro a luat ființă. 11 ani de emoții pentru sportul cu mingea la coș din România. Ani în care am încercat să vă oferim cele mai proaspete informații din acest domeniu.

Sigur că nu întotdeauna ne iese perfect, fiindcă jurnalismul nu e tocmai meseria noastră principală. Fiecare are o altă specialitate, dar suntem legați de aceeași pasiune comună. A se citi „nu am făcut Facultatea de Jurnalism, dar am învățat să facem jurnalism datorită baschetului”.

Iar faptul că voi ne citiți, ne sunteți alături, ne criticați constructiv atunci când greșim (salut StudentU) și ne spuneți când ne vedeți în sălile de baschet „foarte mișto materialul X” ne oferă un boost de motivare și încredere.

Apropo de citit, în ultimul an am strâns peste 250 de mii de unici și peste 3,1 milioane de vizualizări. E mult, puțin? În comparație cu marile site-uri de știri din țară, ăsta ar fi traficul pe o zi, într-o zi proastă.

Însă pentru un site de sport de nișă, al cărui obiect este baschetul, sunt cifre grozave. Și vă mulțumim pe această cale pentru fiecare dintre voi, cei care ați contribuit la aceste cifre.

Acestea fiind spuse, sperăm din suflet să punem umărul la o dezvoltare cât mai corectă a baschetului românesc, să nu mai ajungem în presa mainstream doar când se întâmplă ceva negativ. De fapt, ne-ar plăcea ca baschetul românesc să devină mainstream. Acesta ar fi obiectivul nostru pentru următorii 11 ani. Și pentru asta avem nevoie ca voi să ne fiți alături în continuare.

Vă dorim tuturor multă sănătate și să fie baschet!

2 comentarii la aceasta stire:
  • Silvois :

    La Multi Ani
    si la mai mare!! Cred ca ati captat interesul pentru baschet (in primul rand cel romanesc) al multora, pentru care baschetul nu a fost, neaparat, sportul preferat. Ma numar printre ei si, desi nu sunt un mare cunoscator, marturisesc faptul ca pentru mine a devenit sportul numarul 1, si datorita voua! Multumesc pentru asta

    cu 2 ani în urmă (21.01.2022) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    La multi ani!
    Și cât mai mult baschet

    cu 2 ani în urmă (22.01.2022) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!