Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

MVP etapa a II-a – Andrej Magdevski

MVP etapa a II-a – Andrej Magdevski

Etapa a doua ne-a oferit mai multe meciuri echilibrate, partide care s-au decis chiar pe ultimul atac, dar și câteva surprize. Însă, în opinia baschet.ro, MVP-ul rundei este Andrej Magdevski.

Fundașul din Macedonia de Nord a fost titular pentru CSM Ploiești în victoria cu Rapid, scor 85-61. El a petrecut 30 de minute pe parchet, în care a înregistrat primul triple-double al sezonului în LNBM, cu 13 puncte, 13 pase decisive și 10 recuperări. Magdevski a marcat 5/9 din acțiune și 2/2 de la linia de libere și a acumulat un index al eficienței de 30 de unități.

Printre nominalizații rundei s-au mai numărat Mladen Jeremic (FC Argeș Pitești Basketball), Terrell Carter (Steaua) sau Vlad Moldoveanu (CSO Voluntari).

De asemenea, pentru a doua rundă consecutivă un jucător al unei echipe nou promovate este votat MVP-ul rundei, după prestația reușită de Erik Copes de la Rapid.

*foto: Dani Cosarek, csmploiesti.ro

 

2 comentarii la aceasta stire:

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!