Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

MVP LNBM – Grupa Valorică Etapa a VI-a: Dragan Zekovic

MVP LNBM – Grupa Valorică Etapa a VI-a: Dragan Zekovic

O nouă etapă din Liga Națională de Baschet Masculin s-a terminat luni, cu mai multe prestații remarcabile individuale. Cu toate acestea, jucătorul care ne-a impresionat cel mai mult, din partea echipelor care și-au câștigat partidele, a fost Dragan Zekovic, motiv pentru care a și fost votat MVP-ul rundei.

„Zeko” a adunat 28 de puncte în victoria obținută de CSM CSU Oradea în deplasare, pe terenul Timișoarei, scor 94-86. Zekovic a adunat și 3 recuperări, 2 pase decisive, 3 intercepții, cu 9/12 din acțiune și 6/8 de la 3 puncte, totul pentru +30 la eficiență.

Printre remarcații ultimei runde se numără și Patrick Richard, dar și Radosav Spasojevic.

Richard a fost cel mai bun marcator al lui U-BT în victoria dificilă de pe terenul Craiovei, o partidă în care a adunat 24 de puncte cu 5 recuperări și 4 intercepții. De asemenea, Spasojevic a fost cel mai bun marcator al Stelei în victoria cu Dinamo, scor 101-97. Baschetbalistul muntenegrean a marcat 23 de puncte, cu 8 recuperări și 2 pase decisive. În același meci, Keith Clanton a fost aproape de un triple-double, cu 8 puncte, 14 recuperări și 10 pase decisive.

Nu în ultimul rând, Chris Cooper a reușit primul double-double al sezonului în victoria obținută de CSU Sibiu pe terenul Piteștiului. „Coop”  a strâns 20 de puncte și 12 recuperări în meciul câștigat de sibieni în Trivale cu scorul de 77-59.

*foto: facebook CSM Oradea

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!