Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nadav Yankowitz este noul jucător al lui Rapid București

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
10.10.2022

Nadav Yankowitz este noul jucător al lui Rapid București

Rapid București are parte de un start fulminant în noua stagiune. Giuleștenii au patru victorii din tot atâtea meciuri în toate competițiile, iar toate acestea au venit la cel puțin 20 de puncte. Cea mai recentă a fost cea din campionat, împotriva celor de la Petrolul Ploiești, scor 99-71.

Cu toate acestea, giuleștenii au efectuat un nou transfer după aceste victorii. Alb-vișiniii l-au transferat pe Nadav Yankowitz, conform eurobasket.com. Conducătorul de joc israelian are 20 de ani, măsoară 1.86 metri și vine de la Maccabi Tel-Aviv. El are dublă cetățenie și poate fi folosit ca jucător român în campionatul nostru.

Yankowitz a bifat doar un meci la profesioniști pentru Maccabi Tel-Aviv, petrecându-și o bună bucată din stagiunea precedentă alături de Maccabi Hod Hasharon în al doilea eșalon din Israel. Acolo a prins o medie de 11.8 minute în cele 21 de meciuri și a avut medii de 2.4 puncte, 1.9 recuperări și 1.7 pase decisive.

Astfel, la momentul actual, contingentul de jucători autohtoni de la Rapid București conține șapte nume. Pe lângă Nadav Yankowitz, Tudor Costescu îi mai are sub comanda sa pe Marcu Badiu, Alexandru Olah, Tudor Gîrbea, Matei Dorneanu, David Oprea și Mihnea Andrei.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!