Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nandor Kuti: „Plecăm cu prima șansă, având în vedere că jucăm acasă”

Nandor Kuti: „Plecăm cu prima șansă, având în vedere că jucăm acasă”

Miercuri, 29 ianuarie, de la ora 19:00, U-BT Cluj-Napoca și Tsmoki Minsk se duelează în etapa a 5-a a FIBA Europe Cup. Partida are o miză foarte mare pentru ambele formații astfel că ne așteptăm la un joc disputat.

Înainte de meciul de miercuri, Nandor Kuti a spus câteva cuvinte despre adversari, despre suporterii alb-negrilor și despre aspectele importante la care el și colegii săi trebuie să fie atenți.

Jucăm contra unei echipe foarte bune, experimentate și care, în ultima perioadă, joacă foarte bine. Calificarea este în mâinile noastre fiindcă avem ultimele două meciuri din această competiție, din faza grupelor, acasă. Mă aștept la un meci foarte greu în care trebuie să fim foarte fizici și să executăm tot ce zice antrenorul. Eu cred că noi plecăm cu prima șansă, având în vedere că jucăm acasă, în fața suporterilor noștri care mereu fac o atmosferă fabuloasă în sala noastră. Le mulțumim pentru acest lucru. Sper să câștigăm acest meci.”

În tur, U-BT Cluj-Napoca a pierdut la două puncte, însă încleștarea a fost controlată în mare parte de trupa bielorusă. Totuși, Kuti este încurajat de felul cum gruparea lui Dusko Vujosevic a evoluat în a doua repriză.

Îmi dă încredere modul cum am evoluat în repriza a doua a meciului când am început să revenim de la minus 16, 18 puncte. Asta înseamnă încredere. Am început cam lent acolo și sperăm să nu mai începem așa slab.”

La final, baschetbalistul ardelenilor a vorbit despre atmosfera din echipă după victoria dificilă reușită împotriva lui Dinamo.

Întotdeauna este bine pentru noi când câștigăm meciuri jucând destul de slab. Am discutat despre acel meci, ne-am pregătit bine ieri la antrenament și suntem încrezători. E o cu totul altă competiție în care jucăm mâine. Noi trebuie să avem grijă să câștigăm ultimele două meciuri acasă și probabil vom fi pe locul 1, dacă reușim să facem acest lucru.”

Jocul dintre U-BT Cluj-Napoca și Tsmoki Minsk va fi transmis, în direct, pe canalul de Youtube al FIBA.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!