Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Nandor Kuti, prestație consistentă la debutul în actuala stagiune a LNBM

Nandor Kuti, prestație consistentă la debutul în actuala stagiune a LNBM

Revenit după o accidentare gravă, Nandor Kuti a contribuit la succesul lui U-BT Cluj-Napoca în derby-ul cu BC CSU Sibiu. 

În condițiile absenței lui Patrick Richard, jucător ce joacă cu statutul de baschetbalist autohton, Kuti a bifat 19 minute de joc și și-a trecut în cont 8 puncte (1/1 la două puncte, 1/4 la trei puncte și 3/4 la libere), 5 recuperări, o pasă decisivă, 2 intercepții, dar și o minge pierdută pentru un indice de 11 unități în dreptul eficienței. 

În partida împotriva sibienilor, Justin Edwards a fost cel mai bun jucător al echipei antrenate de Mihai Silvășan. Canadianul a fost la un pas de triple-double cu 22 puncte cu 10 recuperări, 9 pase decisive, statistici ce i-au adus un indice de 34 de unități în dreptul eficienței. 

Între timp, Donatas Tarolis, un alt jucător revenit pe teren după o accidentare, și-a ajutat echipa cu 21 de puncte (6/7 la două puncte, 2/5 la trei puncte și 3/3 la libere) și 7 recuperări. 

Astăzi, 26 aprilie, de la ora U-BT Cluj-Napoca, formatia ce și-a asigurat deja primul loc în sezonul regulat al LNBM, se va duela cu BCM U Pitești, într-o partidă transmisă în direct de posturile de televiziune DigiSport și LookSport.

*foto: u-bt.ro/Manases Sandor

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!